Hvordan du ændrer olie i en Meyer sneplov

April 26

Hvordan du ændrer olie i en Meyer sneplov

Meyer sneplove bruge hydraulisk pres til at betjene de stempler, der opererer ploven. Hydraulikolie, eller væske, er underlagt forurening under normal brug med luft, vand og snavs bliver fanget i systemet. Forurenet væske er underlagt forværring, og de mere en enhed der bruges, jo mere hurtigt væsken kan nedbryde. Ændre olie i en Meyer sneplov tager kun et par minutter, og bør gøres regelmæssigt for at holde den mekanisme fungerer gnidningsløst.

Instruktioner

•Tag plov fra modtageren. Åbn dræn på den flydende reservoir på den plov pumpe med topnøgle. Dræne væske, og fjerne og rengøre filteret med hydraulisk flush. Udskifte filtrene og bundprop. Spænd dækker boltene med Momentnøglen til 75 til 85 tommer lbs. Fyld reservoir med frisk væske.

•Drej ploven så det er ansigt ned, og Angiv barer til centrum. Afbryde slangen kobling fra et stempel og indsætte det i den tomme plastflaske. Vedhæfte en kobling til hver ende af 3-fods slange og fastgør den ene ende til stemplet du fjernet slangen fra og Indsæt anden enden ind på den tomme plastflaske.

•Sæt flaske med begge slanger indsat på jorden i et sted, der er under niveauet af stemplerne. Skubbe ploven bar hele vejen til den ene side, komprimere cylinder på siden af ploven, tømning af væsken i flasken. Skubbe bar til den modsatte side, komprimere og tømme den modsatte cylinder.

•Træk slangen tilknyttet kollapsede cylinderen fra afløbet flaske. Tørres det af med rag og indsætte det i flaske rensevæske. Sørg for at slangen går til bunden af flasken. Skubbe montering barer til den modsatte side, åbner den kollapsede cylinder mens kollapser den åbne en. Fjerne slangen fra flaske rensevæske og fjern det fra den lukkede cylinder.

•Træk slangen er tilsluttet den åbne cylinder fra flasken, aftørre ren, og knytte det til kobling på den lukkede cylinder, så de to cylindre er knyttet. Skubbe barerne fra side til side, arbejder flush gennem begge stempler. Tillad flush sætte inde hver stempel i mindst fem minutter. Re dræne systemet. Hvis flush ser alt for beskidt, Gentag proceduren rødmen.

•Rengør slangen knyttet til det kollapsede cylinder og indsætte det i flaske frisk væske, bliver visse slangen når bunden af flasken. Skubbe montering barer til den modsatte side, tegning frisk væske i den ekspanderende cylinder. Fjern slangen fra væsken, aftørre ren og vedhæfte koblingen til åben cylinderen. Flyt baren til centrum.

•Reattach sneplov til køretøjet, og ved hjælp af kontrolelementerne ploven arbejde ploven fra side til side ca 10 gange bløder luft fra systemet. Hinden reservoir med frisk væske.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com