Opbevaring ideer til en lille soveværelse

December 16

Små værelser er hyggelige og let at holde ren, men de har en klar ulempe, når det kommer til lagerplads. For små soveværelser, kan lidt nytænkning løse oplagring problem. At hæve sengen til en hems og placere garderobe eller skrivebord nedenunder er en alvorlig plads saver, men mindre dramatisk måder at gøre lagerplads tilgængelig i et lille soveværelse.

Bed Head hylder

For små soveværelser er tænker lodret vigtig, så ofte gulvplads er meget minimal for at placere lagerenheder. Et bed head, der inkorporerer reoler er en ideel anvendelse af plads over sengen, som folk normalt ikke bruger. Som HGTV.com antyder, er en udvidet version af bed head reoler til at oprette reoler langs hele seng væg, som er en innovativ måde at skabe lagerplads, især for bøger, i et lille soveværelse.

Vægmonterede hylder

Vægmonteret reoler hjælp hen til opbevare den rum følelse åben, mens det stadig giver opbevaring valgmuligheder. For varer, der ikke er adgang til hver dag, ligesom ekstra sengetøj, out-of-season tøj, fotoalbum eller sportslige gear, er high-sæt hylder et godt valg, da de er langt mindre mærkbar over hovedhøjde end en reol i øjenhøjde.

Under seng opbevaring

Rummet under sengen er perfekt til opbevaring af ting som sko, senge, CD eller DVD samlinger og andre bric-a-brac, som anført på DecoratingYourSmallSpace.com. Opbevaring kasser, hjul lagerbeholdere eller kurve giver den ideelle opbevaringsbeholdere for under sengen. At sætte et omhæng på sengen hjælper med at skjule opbevaringsbeholdere nedenunder, eller alternativt købe en seng med indbygget opbevaring nedenunder.

Hængende hylder

Hængende hylder er fremragende måder at have bevægelige opbevaringsplads i et lille soveværelse. De fleste hængende hylder er stof reoler, du kan vedhæfte til en krog bag i soveværelset døren, krog over hængende pole i et skab eller suspendere fra loftet. Hængende hylder er fantastisk til at organisere ting som tørklæder, hals bånd, sokker og undertøj, og som mange designs har zip-up fronter, de hjælper med at holde værelsesprisen ser pænt og ryddeligt.

Vindue Box

Windows opretter ofte datalagring problemer i kraft af, at det er vanskeligt at placere lagerenheder som høje drenge eller hylder på vægge med windows. Overvinde denne hindring og skabe masser af skjult opbevaringsplads hos en vindue box---vil du også have en alternativ opholdsområde plads. Placer en lang, træ boks med flip-up låg under sejlet i vinduet, og fylde det til randen. Plads puder på toppen af lukket låget, og boksen bliver en sofa. Lagerpladsen er godt camoufleret, men let tilgængeligt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com