Hvordan til at plante blødende hjerte planter i Potter

April 29

Hvordan til at plante blødende hjerte planter i Potter

Blødende hjerte planterne er hårdføre i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 2 til 9, tolerere vinter jord så kold som negative 50 grader Fahrenheit. Veldrænet jord og delvis skygge er et must for disse stauder, selv hvis du vælger at give afkald på landskab plantning containere. Deep-green urteagtige blade kan nå modne højder af 3 fod høj, med en lige fordelt. Af denne grund er store gryder nødvendige for planter kan trives. Give de blødende hjerter med ordentlig pleje, og de vil belønne dig med hjerteformet lyserøde eller hvide blomster at blomstrer i foråret.

Instruktioner

•Forbered Potter så snart frost trussel er i din region. Line16-tommer gryder med 1 tomme af ært grus. Potterne skal indeholde huller nederst for tilstrækkelige dræning.

•Fyld gryder tre fjerdedele fuld med økologisk pottemuld. Bruge dine hænder til at grave huller i midten af hver pot. Hullerne skal lig med størrelsen af blødende hjerter root bolde.

•Tag blødende hjerte planter fra deres børnehave containere og sæt en plante i hvert hul. Pat jorden omkring de vigtigste stilk hver plante at fjerne luftlommer.

•Fyld en vandkande med lunkent vand og give hver pot en dyb vanding. Vandet vil flyde gennem jorden og ud drænhuller i bunden af potterne. Holde jorden fugtig i hele vækstsæsonen med supplerende vanding i stedet for regn.

•Dæk den øverste 1/4 tomme af hver pot med bark mulch. Barkflis vil tjene et dobbelt formål, da det forbedrer fugt opbevaring og beskytter rødderne af planterne, når temperaturen falder. Sæt gryder i et websted, hvor de vil blive delvist overdækket når færdig med bioklip.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com