Hvordan man dyrker bambus stiklinger i vand

April 30

Når du tage stiklinger fra en etableret bambus plante, du kan enten genplante stiklinger i jord til at fortsætte deres vækst eller du kan fortsætte med voksende stiklinger hydroponically. Voksende bambus stiklinger hydroponically eller i vand, der ligner voksende stiklinger i jord. Ligesom med jord-baserede bambus planter, skal du oprette et system til at holde bambus stiklinger oprejst i vand base.

Instruktioner

•Hold bunde af stiklingerne våd mens du forberede permanent beholderen for stiklinger. Enten placere stiklinger i en høj vase, hvor de kan læne sig mod siden eller wrap bunde med vådt papirhåndklæder.

•Forbered beholderen i som du har til hensigt at placere bambus stiklinger. En måde at gøre dette er at skære huller i et stykke af trådnet stor nok til at tillade bambus stiklinger til at passere gennem og Placer det over åbning af beholderen. En anden måde at forberede en container er at fylde containeren med ren sten eller marmor mindst tre fjerdedele af vejen op.

•Fyld beholderen i som du ønsker at vokse bambus stiklinger med frisk, rent vand. Hvis du bruger vand fra hanen, lad vandet sidde ude afsløret i en separat beholder til 24 timer før du tilføjer det til bambus beholder. Tilføj 1 til 2 dråber af vegetabilske fødevarer til vandet. Hurtigt Feng Shui hjemmeside anbefaler akvarium vegetabilske fødevarer for de bedste resultater.

•Sæt bambus stiklinger i containeren. Hvis du bruger trådnet, passerer hver stilk gennem et hul i trådnet, neddykket sænke det ned indtil bambus opskæring rører bunden eller i det mindste et par inches i vandet. Hvis du bruger sten eller marmor, skubbe stiklinger i sten eller marmor, en ad gangen indtil de rører bunden.

•Ændr vand til bambus stiklinger mindst en gang om ugen ved at holde din hånd over åbning af beholderen og holder stiklinger på plads og dumping vand ud i toppen. Erstatte vandet med frisk, rent vand og tilsættes 1 til 2 dråber af vegetabilske fødevarer til vandet med hver ændring.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com