Sådan skærpe en Stump vinkelsliber

April 30

Sådan skærpe en Stump vinkelsliber

Træstub slibemaskiner der bruges til at ødelægge den sidesten træstub, der har forladt stikker op af jorden efter et træ har været hugget ned. Men som alle værktøjer, der anvendes for sådanne intense arbejde, tænder på din stump vinkelsliber slides efterhånden ned. Når dette sker, enten købe nye tænder (som kan være dyrt) eller skærpe de eksisterende tænder. Den bedste måde at slibe dine tænder kræver ikke nogen særligt udstyr; alt du behøver er en bænk mølle med de rigtige hjul.

Instruktioner

•Fjern de tænder, der skal være skærpet fra stub kværn. Den nøjagtige metode til fjernelse vil afhænge af størrelse og model af dit stump vinkelsliber, så det er vigtigt at du læser brugsanvisningen, der fulgte med stump vinkelsliber. Generelt, dog, du bliver nødt til at fjerne de skruer, der holder tænderne med en hex-nøgle eller en skruetrækker.

•Bolt ned bænk vinkelsliberen til et robust arbejdsbord. Instruktioner til hvordan du gør dette på din specifikke model bænk grinder vil være i instruktionsbog, der fulgte med den. Ene side af bænken vinkelsliberen vil have slibning hjulet, du vil bruge, og anden siden vil have en wire wheel bruges til rengøring og polering af metal. Sørg for plastic sikkerhed shield er over slibning hjulet for at forhindre snavs fra at ramme dig, men Sørg også for, skjold ikke er røre hjulet. Der er også en stor metal shell, der huser den mølle, der dækker det tværs over ryggen og over toppen; Dobbelttjek at slibning hjulet ikke rører dette metal sikkerhed dække.

•Fyld vand pot placeret under slibning hjulet, hvis din bænk grinder kommer med en. Hvis der er ikke noget sted at sætte vand, holde en skål med vand ved siden af dig til dip stump vinkelsliber tænder, når de bliver for varmt.

•Tag på sikkerhed gear. Du bør bære øjet briller og handsker, en langærmet skjorte, bukser, og arbejde støvler at forebygge eventuelle skader samtidig opererer bænk grinder.

•Plug i vinkelsliberen, tænde den og give den et par sekunder at nå op på fuld hastighed. Langsomt røre ved kanten af en tand til bænken grinder, gradvist tilføje pres. Der er en lille, flad hylde i metal placeret under sikkerhed shield hvor du kan hvile tanden, hvis du ønsker, men holder et fast greb på tanden, mens bænk slibemaskinen er i drift.

•Sweep tand og tilbage langsomt over bænk mølle som det spins. Den fejende bevægelse forhindrer ardannelse. Hvis du skarphed mere end omkring tre eller fire minutter, dyppe tanden i vand for at undgå det bliver for varmt.

•Udskift din nyligt skærpet tænder i stub kværn. Udslette hulrum hvor de sidde med en ren klud let frakke hver tand med maskinen olie og erstatte skruerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com