Sådan Fix et hængende loft efter at fjerne en mur

April 30

Dit loft skal være forsvarligt fastgjort til spær over det, men at fjerne en mur kan afsløre at loftet begyndte at adskille fra spær. Når du bemærke, at loftet sagging, du kan enten leje en entreprenør til at rippe ud det gamle loft og installere en ny, eller du kan installere et nyt loft over gamle. Ikke kun rippe ud det nye loft kræver professionel hjælp, det betyder også, du skal flytte alt ud af lokalet.

Instruktioner

•Mark placering af spær bag hele loftet i rummet, ved hjælp af en stud finder. Hvis du har problemer med at indkredse spær placering hvor loftet afskalninger, sende en assistent i loftet til at hjælpe.

•Klippe 1 af 3 træ strips, der strækker sig over bredde af rummet, i samme retning som spær. Du skal muligvis bruge flere strips til at dække fra den ene side af rummet til den anden, afhængigt af størrelsen af rummet.

•Kontroller drywall skruer gennem træ strimler og ind i spær over loftet, holder de træ strips fast på plads. Skruerne skal være fordelt ud om hver 2 fødder for at sikre de træ strimler ikke synke senere.

•Sæt nye gips plader til træ strimler, kørsel drywall skruer gennem omkredsen af drywall og i de træ strimler. Spredes drywall sammensatte i leddene mellem gips plader, ved hjælp af en spartel. Anvendes papir tape på leddene, via sammensat, og vente på sammensat tørre.

•Spread en til to mere frakker af sammensatte på papir tape, indtil det sidder flugter med drywall. Sand sammensatte med fine sandkorn sandpapir, når stoffet er helt tørret. Roll primer og derefter male på gips loft, tillader primer tørre først.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com