Hvordan til at disponere over fluorescerende pærer i North Carolina

May 3

Hvordan til at disponere over fluorescerende pærer i North Carolina

Fluorescerende pærer kan være sundt for planeten og sundt for din tegnebog. Lysstofrør holder længere end en almindelig glødepære pære, skaber mindre affald i vores lossepladser og at du skal bruge færre penge på at købe pærer. Fluorescerende pærer indeholder kviksølv, et farligt kemikalie. Du kan ikke afhænde disse pærer i din regelmæssig papirkurven. I stedet, du skal tage ekstra forholdsregler for at bortskaffe fluorescerende pærer, så de ikke bryde og frigive kviksølv.

Instruktioner

•Sæt en plasticpose i den anden, så du har to lag. Dette vil hjælpe med at beskytte dig og miljøet i tilfælde af en pære bryder

•Sæt pære i plastikposer. Vær omhyggelig med ikke at bryde pæren.

•Når poserne er fulde, tage poser til en godkendt farlige waster bortskaffelsesanlæg. I North Carolina, kan du tage lysstofrør til din lokale Home Depot. Affald ledelse, Inc vil også indsamle lysstofrør, hvis du kontakter dem god tid. Din county eller by kan også have farligt affald levering websteder, hvor du kan din pærer.

Tips & advarsler

  • North Carolina tillader ikke at du blot smide væk din fluorescerende pærer på grund af en chance for de vil bryde.
  • Hvis du bryde en fluorescerende lys pære, samle brikkerne ved hjælp af papirhåndklæder og gaffatape. Placere alle brikkerne i en lagdelt plasticpose og bortskaffe det straks. Luft ud i rummet hvor pæren brød, men slår ikke på klimaanlægget eller opvarmning, indtil kviksølvet har spredes. Har alle mennesker og dyr forlade området indtil kviksølv har spredes.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com