Tips til Installation af et spabad

May 5

Tips til Installation af et spabad

Tilføje et spabad til din værftet kan tilbyde et ideelt sted at slappe af i slutningen af dagen. Et varmt karbad kan også hjælpe lindre muskelømhed og smerter og tilbyde ekstra underholdningsmuligheder til dit hjem. Men når det kommer til installation spabad i din harddisk, der er mange faktorer at undersøge, såsom plads, balje foundation og elektriske ledninger. For at sikre, at dit spabad er sikker og klar til års brug, er omhyggelig planlægning et must.

Samle omhyggelige målinger

Før du installerer dit spabad, skal du vide, præcis hvor stor karret er så du ved hvor meget plads det kræver. Begynder ved at måle base af til spabad, og Tilføj 2 fødder på alle sider til at give tilstrækkelig plads til at komme ind og ud af karret. Multiplicere længden med bredde til at bestemme det samlede areal der hot tub kræver. Brug denne figur til at hjælpe dig med at afgøre den korrekte placering af dit badekar.

Forberede et stærkt fundament

Placere dit spabad på jorden er den nemmeste måde at installere enheden. Sikre det område, hvor du planlægger at placere karret er niveau ved at rive jorden og fjerne enhver sten eller andre genstande, som kan beskadige enheden. Placer en ukrudtsplante klud over området, så ukrudt ikke vil vokse under karret. En ophøjet træ platform er en forholdsvis nem mulighed for et varmt karbad fundament. Bruger 2 x 6-tommer bestyrelser til at opbygge en ramme, og Vedhæft den til 4 x 4 indlæg, der er forankret i jorden. Bruge trykimprægneret tømmer til dit spabad platform, fordi fugten fra vandet kan warp ramme og indlæg. En anden mulighed for et fundament for dit spabad er en hældes beton platform. Opbygge en trækasse, og forankre det på jorden. Følg vejledningen på de konkrete emballage for at blande det, og udfylde boksen med beton. Niveau fra betonen bagefter, og lad det har sat flere dage. Gennemgå dit spabad specifikationer for den mængde vand, der holder det og gange tallet med 3,6 lbs., som er den omtrentlige vægten af en gallon af vand. Tilføj den anslåede vægt af fire voksne så godt. Samlet vil give dig en idé om hvor meget vægt, dit valgte fundament skal understøtte. Tjek foundation mod lokale bygningsreglementer og har det inspicerede samt for at sikre, at dit spabad fundament er sikker.

Tage sig med ledninger

Når det kommer til at forbinde din varmt karbad ledninger, leje en licenseret kontrahent til jobbet. Hvis du har nogle elektriske viden, kan du selv slutte karret. Oprette en grøft mindst 18 inches dyb fra dit spabad samledåsen og gennemløbe det på conduit. Følg instruktionerne i manualen spabad til at forbinde ledningsnet korrekt. Ved hjælp af et spabad, der ikke er tilsluttet korrekt er farligt, så før påfyldning dit spabad, have ledninger inspiceret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com