Hvad er faresignaler naturgas?

May 6

Hvad er faresignaler naturgas?

Ulykker med naturgas kan føre til skader på ejendom, skade, alvorlig sygdom eller død. Det er vigtigt at lære advarselstegn på en natural gas lækage for at beskytte dig selv og dit hjem.

Flammer

En flamme på naturgas komfur eller andre naturgas apparatet skal være blå. Hvis flammen vises gule eller orange, dette kunne være et tegn på, at naturgas er utæt befordres på apparatet.

Apparatet ydeevne

Som en naturlig gas lækage forværres, gas-drevne apparater kan vise sig vanskeligt at lys eller kan ikke let på alle. Brændeovne kan ikke få så varmt, hvilket resulterer i længere madlavning gange for mad end hvad er typisk.

Mærker og pletter

Hvis sammensætningen af flammen er ændret ved et fald i naturgas flow forårsaget af en lækage, kan en grå rester eller misfarvning forekomme omkring apparatet. Disse kan variere i udseende fra en lys film til en tung sod.

Kondens

Som kulilte hober sig op i hjemmet, vil det medføre luftfugtighed indendørs at øge. Dette kan resultere i kondens eller dråber vand på Vinduer, spejle og endog vægge.

Lugt

Naturgas lugter som rådne æg eller svovl. Når en utæthed først starter, lugt kan kunne kun påvises i nærheden af gasapparater, men som lækagen fortsætter, vil det blive stadigt mere mærkbar gennem andre dele af huset.

Sygdom

Kulilte opbygge resultater i influenza-lignende symptomer. Disse omfatter døsighed, hovedpine, svimmelhed, sløvhed, diarré, mave og bryst smerter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com