Hvordan man fjerner alger & mos på ydersiden vægge med blegemiddel

May 7

Alger og mos vokser almindeligvis på udvendige vægge og lofter i overværelse af rigelig fugt. Moss har en tyk, græsklædte udseende, mens alger mere ligner en tyk slim. At fjerne disse uønskede organismer fra dine ydervægge kan være skræmmende, men hvis du bruger en kraftfuld renere som blegemiddel, du kan tage kontrol over situationen. Blegemiddel indeholder natriumhypochlorit, et stærkt ætsende kemisk forbindelse, der kan nedbryde selv de vanskeligste organismer.

Instruktioner

•Mix 2/3 kop af pulveriseret husstand renere, 1/3 kop af pulveriseret vaskemidler, 1 quart af blegemiddel og 1 gallon af vand. Du kan trygt anvende denne blanding til udvendige vægge, vinyl sidespor og tag helvedesild. Hvis du ønsker at prøve at bruge blegemiddel uden andre vaskemiddel, fortyndes det med mindst fire dele vand. Brug aldrig ufortyndet blegemiddel på væggene.

•Sæt din blegemiddelopløsning i en haven sprøjten eller spray flaske. Handlingen spray vil tillade dig at spotte rengøre alle områder af alger og mos uden unødigt iblødsætning din hel væg med blegemiddel.

•Spray alle alger og mos, der vises på dine ydervægge. Mætte de uønskede vækster helt og vente 15 minutter at tillade blegemiddel at trænge ind og ødelægge organismerne.

•Scrub din ydre væg med en fast skrubbe børste at løsne og fjerne de organismer, at fjerne enhver dvælende pletter. Brug gummihandsker for at beskytte din hud mod blegemiddelopløsning for dette trin.

•Rinse din væg med en haveslange til at fjerne de tilbageværende alger og mos restkoncentrationer samt blegemiddelopløsning. Hvis du har græs eller vegetation i nærheden, slange det ned først. Dette vand vil beskytte det mod enhver blegemiddel afstrømning. Din ydervæg vil lufttørre på egen hånd.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker et grønt alternativ til husholdningsbrug blegemiddel, hjem forbedring ekspert Tim Carter anbefaler ilt blegemiddel. Det sælges som et pulver i hjem forsyning butikker, er naturlige, miljøvenlig og sikker. Bland en kop af denne blegemiddel med vand ifølge anvisningerne på etiketten og anvende det til dine vægge, vinyl sidespor og helvedesild.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com