Rengøring Tips & Tips

May 8

Rengøring Tips & Tips

Holde huset rent kan blive en besættelse for nogle mennesker, men i de fleste tilfælde kan du komme af med få simpel narrestreger. De leder efter en hurtig måde at gøre hjemmet præsentabel har til deres rådighed tips, tips og råd konstrueret efter århundreders erfaring. Tage den viden opnået gennem af andres erfaringer og anvende det i en praktisk og effektiv måde, specielt rettet mod de store problemer, der kræver effektiv rengøring.

Fjerner mug

Vækst af skimmel ikke kun resulterer i en æstetisk svigt, kan det faktisk blive fare for sundhed. Ren mug, der vises på gipsvæg med sæbevand eller vand blandet med bagepulver. Ren mug fra Beton overflader ved hjælp af en blanding af 3/4 kop flydende klor og 1 gallon vand. Fjerne bløde møbler, såsom tæpper og polstrede møbler fra huset, børste væk loose støber og vakuum. Tillade disse elementer til at tørre i solen før dem tilbage til huset.

Uklar briller

Når briller fjernet fra opvaskemaskinen forbliver uklar, drej lige rundt og indlæse opvaskemaskinen igen, kun denne gang uden at tilføje vaskemiddel. Tillad apparat til at køre i ca 20 minutter og derefter stoppe det og hæld 2 kopper almindelig hvid eddike direkte i bunden. Tillad opvaskemaskine til at fuldføre sin cyklus og uklar udseende bør forsvinde.

Rengøring gardiner

Brug en støvsuger med en udvidet vedhæftet fil til at rengøre dine gardiner. Hvis du ikke har et vakuum med denne type vedhæftede fil, kan du også give forhæng en god rengøring med en børste af medium stivhed. Når rengøring gardiner med enten vakuum eller børste, er nøglen at flytte fra toppen ned til bunden. At give gardiner, gardiner, persienner og nuancer en regelmæssig rengøring vil hjælpe med at holde ned disse lejlighedsvise nysen angreb.

Gummi elementer

Alle emner i den hus lavet af gummi kan nemt rengøres med bare vand og sæbe. Du kan gøre denne blanding mere effektive ved at tilføje en lille mængde af ammoniak. Et element i hus lavet af gummi, der er bærbare som støvler eller handsker bør have lov til at tørre helt, før du gemmer dem væk.

Tøj skuffe lugte

Rengøring væk kronisk lugt problemer inde i din tøj skuffer bør følge den samme taktik, som du bruger til at håndtere lugt problemer inde i køleskabet. Placer en lille kasse med bagepulver inde i skuffer, der oplever aromatiske ubehageligheder. Hvis du ikke kan finde en boks, der passer indeni skuffen, tømme ud i skuffen og rense interiør med en blanding af 1 tbsp. eddike til hver pint af vand. Rengør og tør grundigt før du placerer tøj tilbage i skuffen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com