Træ brød kasser vs rustfrit stål brød kasser

December 20

Træ brød kasser vs rustfrit stål brød kasser

Afgøre om at købe et træ brødkasse eller rustfrit stål brødkasse er en personlig præference, men overveje andre faktorer. Picking den brødkasse, der går bedst med køkken design eller hvor meget brød du bruger kan også afgøre hvilke brød kasse du har brug for. Begge typer af brød kasser har deres fordele, selv om man kan være bedre end de andre med det formål, du har til hensigt.

Træ brødkasse

Et træ brødkasse har været en storage container fundet i køkkenet i de fleste hjem for hundreder af år. Boksen hjælper med at holde brødet fra at gå forslidt, men er lavet af et materiale, der kan forfalde. Som den træ brødkasse aldre, kan skoven indsamle fugt og begynder at blive forringet. Meget få vintage træ breadboxes kan findes på grund af denne grund. Skader på et træ brødkasse forekommer lettere end andre breadboxes på markedet.

Rustfrit stål brødkasse

Rustfrit stål brødkasse er et mere holdbart materiale end de trækasser. En kasse lavet af dette materiale holder brødet frisk længere end træ-æske. Den træ brødkasse giver ikke den samme mængde af segl fra uden elementer som rustfrit stål brødkasse, så brødet vil vare længere. Låget af en rustfrit stål brød kasse kan glide gennem en plast spor, der forsegler lågene bedre end låget fundet på træ design.

Kosmetik

En masse boligejere foretrækker den træ brødkasse på grund af de kosmetiske funktion det giver med deres træ kabinetter. En rustfrit stål brødkasse er generelt fundet i boliger, der også har rustfrit stål apparater, såsom køleskab eller komfur. Hver kasse beskytter brødet fra elementerne, men udformningen af køkkenet kan også afgøre, hvilken boks du køber.

Rengøring

En af de store forskelle mellem en træ brødkasse og en rustfrit stål brødkasse er evnen til at rense hver type. Rengøring af træ brødkasse er meget vanskeligere end rengøring rustfrit stål brødkasse. Rustfrit stål ikke tillade væsker eller brød partikler til at trænge ind i overfladen, mens trækasser kan blive plettet eller tillade brød partikler forbliver i revner af træets årer.

Beskyttelse

Insekter kan få adgang til et træ brødkasse lettere end en rustfrit stål brødkasse. De forsegling teknikker til rådighed for rustfrit stål brødkasse er bedre end de forsegling agenter for den træ brødkasse. Den trækasse er splejset sammen og har en fælles i alle hjørner af den boks, hvor rustfri boksen kan svejses sammen i hvert hjørne eller har en lufttæt forsegling.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com