Frugtesløse Mulberry fakta

May 9

Frugtesløse Mulberry fakta

Frugtesløse Mulberry (Morus alba) er et løvfældende træ begunstiget til sin hurtige vækst, skygge baldakin og varme tolerance. Denne plante vokser i hele USA plantet i hjem landskaber til skygge og modellen brug, er det relateret til andre mulberry træer plantet til frugtproduktion.

Funktioner

Frugtesløse mulberry er medlem af familien mulberry og vokser 20 til 50 fod høj og op til 40 fod bred. Nogle frugtesløse morbær kaldes grædende træer, fordi deres lemmer vokse long og hænge nedad fra løv vægt. Træerne tolerere jordbundsforhold fra ørkenen og basisk frugtbar og fugtig, så længe de er veldrænet og vind-beskyttet. Træerne tolerere luftforurening i urbane landskaber og salt luft nær strande. Frugtesløse morbær vokse med en singlet trunk eller med flere kufferter toppet af en bladgrøntsager, tæt krone.

Forgæves

Frugtesløse morbær er mandlige planter og producerer ikke frugt. Frugtbærende morbær er varm-klima planter, der producerer hindbær-lignende frugt bruges i marmelade, juice og andre bær produkter. Frugtbærende træer, men er meget invasiv. Fugle spiser deres frugt og slippe frø tilfældigt at spire bliver hurtigt voksende træer. Frugterne er rigelige og rodet, farvning indkørsler, gangstier og biler. Den frugtesløse mulberry er at foretrække for hjem landskabspleje, da det er mere tolerante over for ekstreme temperaturer, mindre invasive og producerer ikke problem frugter.

Kultur

Optimale betingelser for et frugtesløst morbærtræ omfatter fuld sol til en del skygge i dybe og frugtbare jord. Træet tåler andre betingelser men producerer rigelig skygge løv og hurtig vækst når forkælet med regelmæssige gødning og vand. Den hurtigtvoksende træ er svage-træbevoksede, hvilket betyder at det knækker let, så en unge træ fordele fra støtte stakes og beskyttelse mod vinden. Når grene græde eller hænge på det unge træ, selektiv beskæring tager vægten fra træet og figurer den samlede træ profil. Under tørre forhold falder den frugtesløse mulberry dens blade i sommer. Træet er ikke skadet, men udseendet kan være bekymrende at en novice mulberry ejer. Træet er beskåret sent om vinteren eller tidlige forår før knopper udvikle, fjerne nederste grene til at fremme den skygge zone og tage stamme fra træstamme.

Problemer

Alle morbærtræer, herunder frugtesløse mulberry, er udsat for sygdom og skadedyr. Disse problemer er mere alvorlig i varme og fugtige betingelser at tilskynde sygdom til at sprede. Blight, fordærve og meldug kan påvirke et frugtesløst mulberry. Fungicider kan hjælpe, men tilstrækkelig luftcirkulation og sollys er vigtig for langsigtede træ sundhed. Skadedyr såsom skalaer og mider er behandlet med insektdræbende sæber eller gartneri olier medmindre skadedyrsangreb er så alvorlige, at insekticider er påkrævet. Vælg produkter egnet til løvfældende træer, som mulberry.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com