Ideer til en 2nd Level dæk

December 21

Ideer til en 2nd Level dæk

For folk der elsker udendørslivet, er et dæk en fantastisk måde at nyde din baghave. For dem med to-etagers huse er et andet niveau dæk en mulighed. Du kan bygge dækket over din første niveau terrasse, skaber en overdækket terrasse i processen, eller du kan opbygge din dæk off spillehal eller endda ovenpå master soveværelset. Et dæk tilføjer charme og værdi til dit hus.

Screenet i dæk

For din ovenpå dæk er en idé at helt skærmen det i, at gøre det mere af en vinterhave. Mørke screening kan skære ned på mængden af sollys, hvis din dæksareal er et sted, der er alt for solrigt, hvilket giver et køligere dæk i regioner hvor somrene er varmere. Screening også holder ud bugs. En særlig usædvanlige idé at aktivere din screenet i dæk i en voliere.

Privacy dæk

Men du bygge dine dæk, fordi det er ovenpå, skal du mindst rækværk omkring den. For sikkerhed sandsynligvis du vil trappen, der fører til jordhøjde i nødsituationer. Men hvis du ønsker dine dæk til at være mere privat, give afkald på rækværk og opbygge en hegnet omkring dæk i stedet. En enkel, træ Apache hegnet bliver råd til beskyttelse af personlige oplysninger. En anden måde at gøre dine dæk mere private er at tilføje plantageejer kasser langs siderne (eller langs den mest udsatte side) og vokse buske. Tænk på taghaverne og gøre noget lignende.

Game Room forlængelse

En anden idé til din ovenpå dæk er at gøre det en forlængelse af en spillehal. Eller måske dækket er "game room." Bruge dæk til bordtennis eller andre spil. Mange spilleborde fold væk nemt og kan gemmes under perioder med dårligt vejr. Hvis dine dæk er omfattet, vil game borde have bedre beskyttelse mod elementerne. Overvej at tilføje en våd bar til din ovenpå dæk til underholdende.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com