Hvilke stater brug strålende barrierer?

May 11

Hvilke stater brug strålende barrierer?

En strålende adskillelse er en reflekterende isolering system. Strålende hindringer kan være blokke af træ eller plastik belagt på den ene eller begge sider med et reflekterende materiale (normalt aluminium) eller et reflekterende belægning der er malet på. Strålende barrierer er normalt installeret i tagene, men kan også findes mellem gulvet bjælker og i stud vægge. Deres formål er at holde varme ud af en bygning, dermed spare energi og reducere el-regningen.

Funktion

Energi fra solen får taget til at blive varmt. Varme derefter udstråler nedad, varme boksen nedenfor. Strålende barrierer har en høj reflektion og lav emittance. Når monteret i tagene, afspejler de varmen fra solen væk fra taget. Lav emittance betyder, at de afgiver, eller udsender, lidt varme. På denne måde strålende barrierer medvirke til at reducere strømmen af varme og vil holde tag plads køligere. De er mest effektive, når tag plads indeholder Air-condition kanalerne. Når kanalerne er cool, arbejder de mere effektivt, spare energi og reducere el-regningen.

Stater

Oak Ridge National Laboratory har udarbejdet et kort over USA opdelt i temperaturzoner at demonstrere effektiviteten af strålende barrierer. På en skala fra 1 til 8 (1 er de varmeste og få den mest gavn fra strålende barrierer og 8 er den fedeste) er spidsen af Florida kategoriseret som en 1 sammen med Hawaii og Guam. De sydligste regioner i Texas, Arizona og Louisiana er i zone 2, mens Californien, den resterende del af Arizona, Arkansas, New Mexico, Oklahoma og Tennessee falder i zone 3. I koldere stater som Alaska, vil (Zone 7 og 8) strålende barrierer, selvom afspejler sommervarmen, også reducere tiltrængt vinter varme, hvilket gør energibesparelser ubetydelig.

Besparelser

Ifølge den Oak Ridge National Laboratory, hjem i den dybe syd kan få de fleste besparelser fra strålende barrierer. I Miami, for eksempel, eller Austin, Texas, kan strålende barrierer reducere regninger med så meget som $150 pr. år eller endnu mere på en speciel pris plan. I mildere klimaer, besparelser bliver halvdelen, og i nordlige stater som Illinois, besparelser vil være ubetydelig.

Overvejelser

Byron Jones, direktør for The Institute of Environmental Research, hævder, at strålende barrierer ikke er den bedste mulighed for hvert hus. Han skriver, at mængden af energibesparelsen ved at installere en strålende adskillelse ikke kunne begrunde installation omkostninger. Strålende barrierer er mest effektiv, når det anvendes i stater med lange perioder med høje temperaturer. De bør ikke anvendes i stedet for, men ud over andre isoleringsmaterialer. Energibesparelser i et tag med en allerede høj grad af isolering vil ikke være så høj som i et tag med mindre isolering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com