Arizona træ pleje

May 11

Arizona træ pleje

En række prydtræer er blevet plantet i Arizona i de seneste år på grund af stigninger i boliger. Ordentlig pleje vil påvirke den overordnede sundhed og levetid af disse træer.

Statewide certificeret træpleje

Sammen med stigningen i antallet af træer i staten steget antallet af certificerede træpleje også. University of Arizona rapporteret 223 certificeret træpleje statewide i 2000, sammenlignet med kun 17 i 1996. Disse fagfolk er trænet i alle aspekter af træ pleje.

Tree Care spørgsmål

Træ plejebehov i Arizona er lig dem i andre områder af landet i mange henseender. Kulturelle problemer specifikke til området omfatter vand stress (ikke nok vand) og komprimeret jord (anlagt den af tørhed og varme).

Insekter og sygdomme

Insekter, der almindeligvis angriber Arizona træer omfatter Tømrer orme, træ Udvisningshamre, bladlus, spider mider, elm blad biller og telt larver. Lidelser inkluderer svampe sygdomme såsom phytophthora root rot og rust sygdomme, bakterielle sygdomme såsom crown gall og brand blight og ikke-parasitære sygdomme såsom Aleppo fyrretræer blight og blad scorch. Behandling af certificeret træ træpleje anbefales.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com