Hvordan at justere Chamberlain Garage døråbnere

May 12

Der er fire separate justeringer, som du bør gøre mindst en gang om året på din Chamberlain garage døråbner. Disse omfatter justeringer for op og ned rejse grænser samt justeringer for kraft nødvendigt at engagere sikkerhedsmekanismer. Du vil gøre alle tilpasninger fra fire forskellige skruer, der monteres i garage døråbner motor hovedet. Justere døråbner regelmæssigt vil hjælpe med at holde det opererer optimalt.

Instruktioner

Op og ned grænser

•Indstil op en trin stige under bagsiden af garageportåbneren, så du kan få adgang til stilleskruerne på åbneren. Har en fjernbetjening med dig, så du kan betjene døren, når du foretager justeringer.

•Tryk på knappen på fjernbetjeningen for at åbne garageporten. Bunden af garageporten bør være lige under overskriften, når det åbner fuldt ud. Også, bør oplukker trolley 4 inches fra stop bolt på bagsiden af skinnen.

•Locate op og ned grænse skruer på den venstre side af oplukker motor hoved. Slå op grænse justeringen med at hæve døren mere eller mod uret til lavere døren lidt. En hel omgang af skruen vil lig 2 inches af døren rejser. Operere døren med fjernbetjeningen for at lukke døren og derefter åbne døren og kontrollere rejsen.

•Luk garage døren ved hjælp af fjernbetjeningen. Døren skal forsegle til gulvet. Justere ned grænse skruen, ligesom du gjorde op grænse skruen. Hvis du justerer engagere mekanisme for langt ned dør sikkerhed kraft at forårsager døren til rejse. Fortsætte finjustering ned grænsen indtil døren sæler til gulvet og gør ikke automatisk reverse.

Op og ned kraft

•Spørg en ven til at stå uden for døren, mens du betjene døren fra fjernbetjeningen. Når døren er halvvejs åbent har hjælperen forsigtigt fat i den nederste del og anvende nogle ned kraft. Døren skal stoppe når det støder på en forhindring. Hvis det kræver en masse kraft at stoppe døren, justere op kraft grænse skruen.

•Ansigt på bagsiden af garage døråbner og fjern linsedækslet til. Den op og ned kraft justering skruer er i øverste højre side af oplukker. Drej op kraft skruen mod uret i små intervaller. Køre døren gennem en cyklus, indtil det er ned og derefter teste igen som før. Fortsætte med at finjustere justeringer efter behov.

•Åbn døren fuldt ud ved hjælp af fjernbetjeningen. Spørg din ven til at stå uden for døren åbner mens du betjene døråbner med fjernbetjeningen. Lavere døren ved hjælp af fjernbetjeningen. Når døren er halvvejs ned din ven grab i bunden af døren og trække lidt. Døren skal stoppe et øjeblik og derefter vende.

•Ansigt på bagsiden af oplukker og justere ned kraft skruen, hvis døren ikke stopper straks og omvendt. Slå justeringsskrue mod uret og retest. Køre døren til en åben holdning og derefter teste igen. Fortsætte med at finjustere justeringer efter behov.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com