Hvordan man kan genoplive Bird of Paradise planter

December 21

Bird of Paradise planter (Strelitzia reginae) betragtes som nemme at dyrke og næsten aldrig lider af angreb af sygdommen eller skadedyr. De producerer strålende orange og blå blomster på høje stængler, give observatører helhedsindtrykket af en eksotisk fugl i haven. Bird of Paradise er en attraktiv plante for fugle, der lever af nektar. En subtropisk, flerårig plante, kæmpe Bird of Paradise kan vokse til en utrolig 30 fod.

Instruktioner

Fejlfinding

•Forbedre den jord, du bruger. Bird of Paradise foretrækker en meget frugtbar jord, rig på organisk materiale. Tilføje tre inches af muld til planten, men pull muld fra bunden af anlægget. Mulching for tæt tilskynder visse former for rot.

•Tillad indendørs planter til at vokse og blive pot-bundet. Ifølge University of Wisconsin Extension Service, bør du overveje at udskifte jorden hvert år, når planterne har nået omkring tre fod i højden, men holde anlægget overfyldt for det bedste show af blomster. Re pot i det tidlige forår, om nødvendigt.

•Kontroller ordentlig dræning. Anlægget kan lide veldrænet jord, men kræver konsekvent fugt til at etablere sig godt og præstere sit bedste. Nedsætte hyppigheden af vanding om vinteren, tilføje ekstra fugt, når jorden begynder at tørre. Ellers give hyppige moderat vanding, med det formål ikke at suge jorden. Tåge anlægget i løbet af vintermånederne, eller hvis det er på et tørt sted.

•Fertilize hver anden uge i de tungeste perioder med vækst (normalt sommer), alle tre måneder under andre sæsoner og springe goedningen helt i løbet af vinteren.

•Tilvejebringelse halvskygge, hvis dit mål er større blomster og en højere, mere dramatisk plante. Planter, der dyrkes i fuld sol har tendens til at være mindre. Forsøge at give Bird of Paradise en solrig vindue, hvis det er dyrket som en stueplante. Lys niveauer kan påvirke blomstrer, og plante ejere bør overveje at lade anlægget for at tilbringe tid udendørs i de varmere måneder.

•Forbind-pot plante mere lavvandede dybde. Ifølge University of Florida Extension Service, bør den øverste kant af rodklumpen dækkes knap. Dyb plantning kan forårsage en forsinkelse i blomstring.

•Divide større klumper af udendørs planter. Dette er bedst udføres i forsommeren. Adskille Rhizomet i stykker (hver med en enkelt stilk) og plads flere planter seks fødder fra hinanden for at give plads for blomster til at udvikle. Vente tre måneder for at gøre den første anvendelse af gødning. Opdelte sektioner kan ikke blomstrer i to til tre år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com