Hvordan du forbereder en over jorden Pool til vinter

May 14

Som køligt vejr begynder at overtage dag, er det tid til at tænke om at forberede over ground pools til vintermånederne. Tager lidt ekstra tid i sensommeren til at forberede din pool om vinteren vil gøre det lettere og hurtigere at genåbne din pool næste forår. Denne ekstra rutine sikrer bedre pool vandkvalitet og mindre skader på pool-struktur for næste sæson.

Instruktioner

•Plan om dagen for post sæson vedligeholdelse for din over jorden pool. Når temperaturerne dyppe i 60s om aftenen, er det tid til at tænke om lukning af poolen for vinteren. Vandet vil ikke længere få varme nok i løbet af dagen for svømning når aftenen temperaturer får så cool.

•Rengør pool en sidste gang. Brug en blød krat pensel til at skrabe ned alger på de indvendige vægge af poolen. Vakuum i bunden af poolen til at fjerne enhver fast snavs såsom blade, alger og sand. Tør ned enhver stiger, dias eller andet tilbehør, der har hvilende i bassinvandet.

•Udtøm din over jorden pool halvvejs. Dette vil tage flere timer, så planlægningssikkerhed. Start af backwashing, til at fjerne overskydende snavs fra din pool filter. Følg med en skylning på din pool filter. Mens swimmingpoolen afdrypning, afinstallere din pool stige og enhver tilbehør, der har været knyttet til sæsonen. Deflatere pool legetøj og lægge dem på lager. Fjerne enhver græsplæne stole, der ikke vil overleve vintervejr.

•Tilføj en kemisk behandling til vandet. Superchlorinate pool ved at tilføje en dobbelt dosis af chok behandling at dræbe enhver alger og bakterier i bassinvandet. Tilføje klor chok om aftenen, når solen er lige ved at gå ned, så det er mere effektivt. Solens stråler kan nedbryde klor, hvilket gør det mindre effektiv. Tilføje en dobbelt dosis af algecide at forhindre algevækst.

•Forbered din pool dække. Hvis du bruger sidste sæsons pool dække, kigge efter eventuelle flænger i stoffet. Reparere tårer, eller overveje at købe et nyt cover. Hvis pool dække ikke var rengøres før den blev gemt sidste år, tage et øjeblik til at bruge en kemisk pool dække renere for at fjerne snavs. Dette vil gøre den stærkere stof.

•Tag alle swimmingpool slanger fra swimmingpoolen, filter og motor. Dræne alle slanger. Placer vinter hætter på dræning filtreringsområdet og væggen for swimmingpoolen. Placer pool dække over poolen og sikre.

Tips & advarsler

  • Kontroller alle producentens specifikationer for din pool om lukningsprocedurer for vintervejr.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com