Sådan reparation betonkonstruktioner

May 15

Sådan reparation betonkonstruktioner afhænger af typen af strukturen og arten af skaden. Den vigtigste ting at huske i alle konkrete reparation er, at du skal oprette plads nok til den nye beton til at obligation med gamle. Rydde et område for den nye beton er kritisk.

Instruktioner

•Rengør område skal repareres af løs beton eller støv. Hvis der er armeringsjern i strukturen, skal du bruge borehammer til chip ud beton omkring armeringsjern til at tillade nye beton at indhyllingsafstand det. Brug en børste til at rense alle støv eller snavs fra overfladen. Konkrete behov en minimumsdybde på 1/2 tommer til at danne en god obligation.

•Form reparation. Nailart en plader af krydsfiner til den eksisterende overflade af konkrete struktur til at danne en lomme over det område, der skal omarbejdes kun hvis området er lodret eller overhead. Give plads øverst i krydsfiner eller på siden, hvis det er en overhead reparation, så du kan placere beton i formen. Hvis du danner med krydsfiner er mere end 2 fod bred, Bered krydsfiner med two-by-fours til at støtte den konkrete vægt som det hærder. Du kan skinne krydsfiner af sømning two-by-fours hen over overfladen af krydsfiner og ind i den eksisterende betonkonstruktion eller bandage ene ende af two-by-fours mod jorden og derefter krydsfiner.

•Mix beton og vand i en spand. Bruge et forhold på tre dele beton til en del vand. Lidt våd det område, der skal repareres. Ved denne lige nok til at blive mørkere den eksisterende beton, ikke til det punkt, der vandpytter kan danne. Hæld beton i lommen lavet af krydsfiner form. Hvis du har en flad reparation, som på en plade, hælde beton i området reparation.

•Glatte den nye beton med en murske til at matche finish af den eksisterende overflade. Hvis du reparerer en lodret eller overhead overflade og bruger en krydsfiner form, vil du ikke kunne slutte det med en murske. Tag et stykke af two-by-four og sæt det ind i reparation lommen. Flytte bord op og ned flere gange, som hvis du churning smør, for at befri beton af eventuelle luftbobler. Dette vil glat beton mod den indvendige ansigt krydsfiner.

•Tag krydsfiner fra reparation efter betonen har hærdet natten over. Hånd-murske beton nye overfladen, hvis nogen mangler, såsom udsat aggregat, findes og glat det til at matche resten af bygningens overflade.

Tips & advarsler

  • Du kan coat indersiden ansigt af krydsfiner med form olie så det er lettere at fjerne efter betonen er hærdet.
  • Hvis du laver en overhead reparation, blokere off området, så ingen går under betonen, mens det hærdning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com