Hvad er en Valmue plante?

December 22

Hvad er en Valmue plante?

Valmuer, vilde i feltet men vanskelig at dyrke i haven, trives i de fleste lande i verden. Fra stepperne i Rusland til Californien kyster og i Wales, Nepal og Flandern felter, over hundrede sorter af valmuer bloom i overflod hvert forår for et par korte uger.

Identitet

Valmuer er medlemmer af Magnoliophyta division af planteriget og medlemmer af slægten Papaver af familien Papaveraceae i rækkefølgen Ranunculales.

Valmue arter

Mere end 120 arter af valmuer udgør slægten Papaver. Californien (Eschscholzia californica), celandine (Stylophorum diphyllum) og stikkende (Argemone mexicana) valmuer er også medlemmer af familien Papaveraceae.

Udseende

Valmuer har bregne-lignende blade eller lange, smalle orlov. De fleste vokser til en højde på 1 1/2 til 2 fod høj og blomstrer med en papery blomst pr. stængel i orange, gul eller en bred vifte af lyserøde, røde og violer og blues.

Kultur

Valmuer vokser i veldrænet sandet jord på et solrigt sted og ikke trives hvis over befrugtet. Vækst vane er årlige, toårige eller flerårig afhængigt af klimaet, men de selvstændige sår frit.

Bruger

Valmuer er forår havens blomster og bruges som afskårne blomster. De betragtes som krydderurt og endda ukrudt i nogle områder.

Forbud

Mange lande, herunder USA, forbyde kultur, Papaver somniferum, opium-Valmue.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com