Hvordan man Wire en Quad elektriske beholder

May 16

Hvordan man Wire en Quad elektriske beholder

Ledningsføring en quad eller dobbelt stikkontakt vil tillade dig at fjerne behovet for ekstra forlængerledninger; du vil også kunne betjene et sikrere elektriske kredsløb. En quad outlet er installeret ved at forbinde to enkelt outlet i den samme stikkontakt eller samledåsen. Boksen quad outlet vil være dobbelt størrelse til at holde de to forretninger, men bruge samme 12-2 ledninger der er standard i de fleste hjem.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til stikkontakten skal ændres på panelet vigtigste service. Breaker er typisk mærket inde dække panel dør.

•Løsn og fjern de skruer, der holder den nuværende outlet plade og outlet til boksen eksisterende outlet. Løsne skruerne på stikkontakten, trække ledninger løs og afsætte stikkontakten. Fjern de skruer, der holder boksen stikkontakt i væggen, og trække boksen outlet. Kassere.

•Holde den nye quad outlet boksen til den eksisterende hul, og spore figuren på væggen til at skære væk på væggen for at tillade boksen quad til bare glide ind i væggen. Skære hul, ved hjælp af Nøglehullet så.

•Punch ud af en knockout hul på bagsiden af boksen outlet, og køre den eksisterende ledning gennem hullet og ud foran. Indsæt boksen i den nyligt cut væg. Sikkert det på plads, ved hjælp af medfølgende skruer og skruetrækker til at stramme dem ned.

•Strip off den ydre beklædningen helt på 1-foot stykke af kablet. Adskille de tre ledninger (sort, hvid og nøgne). Skær hver af de tre ledninger i midten så du har to par af hver, hver måling 6 inches. Strimmel 1 tomme af isolering fra hver ende af de sorte og hvide ledninger. Disse ledninger vil tjene som "rottehaler" til at forbinde til afsætningsmulighederne.

•Twist alle de samme farvede ledninger sammen ved hjælp af wire nødder. Twist ene ende af grisehale ledningerne til enderne af den eksisterende ledning i væggen, matchende farver sort til sort, hvid til hvid og nøgen på Bart. Bøje en lille sløjfe i slutningen af hver af de resterende ender af ledninger, til at hjælpe med at holde dem under skruerne.

•Sæt én sort ledning (hot) ledning til messingskrue på en af forretninger, én hvid ledning (neutrale) på sølv skrue på de samme stikkontakt og den nøgne () jordledning til den grønne skrue. Gentag dette trin for at forbinde de resterende ledninger til de resterende outlet.

•Skub ledninger ind i boksen. Isæt en skrue i de øverste og nederste huller på hver af afsætningsmulighederne. Spænd dem ned, side om side i boksen outlet. Placer dobbelt stikkontakt dækplade over boksen. Isæt en skrue i hvert hul, og spænd det ned til at fastgøre den på plads.

•Drej magt tilbage på på panelet service. Sæt et lys i hver stikkontakt til at teste for magt.

Tips & advarsler

  • Aldrig er forsøg på at arbejde på stikkontakter eller ledninger uden første sikre magten slået fra på panelet service. Elektricitet kan være farligt, og i nogle tilfælde dødelig, hvis ordentlig pleje er ikke taget.
  • Kontakt en autoriseret elektriker, hvis du har spørgsmål før du begynder enhver elektrisk projekt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com