Sådan installeres en ny varmt vand linje Under en vask

May 20

Varmt og koldt vand linjer under vasken er normalt udskiftes når nye vandhaner er installeret. Hvis varmt vandlinje skal være udskiftet på grund af slid, så er det muligvis en god idé at erstatte den kolde linje så godt. Linjerne er ikke dyrt og du kan finde dem på isenkræmmere. De lægger med to nødder. Når du satte sig for at installere en ny varmt vandlinje, kan du finde det er vanskeligere at få den gamle end at sætte på et nyt.

Instruktioner

Sådan installeres en ny varmt vand linje Under en vask

•IDENTIFY varmt vandlinje. Chancer er, du ved, der er varmt vand linje, hvis du vil erstatte det udelukkende. Hvis ikke, finde den ved at dreje på det varme vand. Touch linjer under vasken til at se hvilken en af dem bliver varm.

•Drej vandforsyningen. Vand linjer løber fra den under side af vandhane til en ventil på væggen eller gulvet i kabinettet. Drej ventilen med uret manuelt, indtil det fast stopper.

•Fjern den gamle linje. Anbring en spand under vandhanen forbindelsen. Hold møtrik på vandhanen forsyning rør med en skruenøgle, mens du tænder møtrikken fødeledningen mod uret. For enhver møtrik, der ikke vil tænde, gælder olie eller smøremiddel spray og lad det suge i ti minutter. Brug justerbar tang til at løsne møtrikken forbundet til ventilen.

•Rens og forberede trådene. Gnide væk alle snavs og korrosion fra tråde med en rustfri pad. Gøre dette på den hane forsyning rør og ventilen. Wrap blikkenslager tape omkring begge sæt af tråde i urets retning tre gange. Trække båndet stramt mod wrap, indtil den fastgøres

•Flush og forbinde de nye linjer. Placer ene ende af din nye linje mod en arbejdende armatur og flush vand gennem det i ca. tyve sekunder. Tilslut derefter nødder til tapede tråde på hane forsyning rør og ventilen. Gøre den forbinder fast med justerbare tænger.

•Tjek for utætheder. Drej vandforsyningen tilbage på ved at dreje ventilen counter med uret, indtil det stopper. Kig på begge forbindelser af den nye linje til at se om der er nogen utætheder. Tænde vandhanen og ser igen.

Tips & advarsler

  • Vær opmærksom på at vand kan plaske ud af linjen, når du løsne den første møtrik. Snavs og partikler af korroderede metal kan være i vandet. Lad det ikke splash ind i dine øjne.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com