Sådan flise en Kichen væg

December 25

Sådan flise en Kichen væg

Væg fliser i køkkenet kan tilføje et stænk af farve langs en fuld væg eller langs en tilbage splash. Flise er let at rengøre, hvilket gør det et godt valg til køkkener. Din sprøjtede spaghetti sauce kan fjernes med knalde med en svamp. Væg flise er tilgængelig i en bred vifte af størrelser og farver. Tilføje dekorative mønstre til din væg med listelles og andre grænser. Væg flise kan forvandle dit køkken fra kedeligt til imponerende med meget lille udgift.

Instruktioner

•Measure og tegne en detaljeret skitse af din væg. Tilføje flisen til tegningen, som det vil blive installeret på væggen. Dette vil hjælpe dig bestemme, hvor at placere flise, minimere nedskæringer og hjælpe med at designe layout for flisen.

•Measure og mark flise afstanden på væggen med en blyant. Tegne en lige streg på tværs af væggen hvor toppen af den første flise vil hvile. Gøre en linje for hver tredje række af fliser. Disse linjer vil hjælpe guide installation og sørg for, at fliserne er lige og jævnt fordelt. Også måle og markere den nøjagtige midten af området fliserne vil gå.

•Spread ¼ tommer af flise selvklæbende langs bunden af væggen med et hakket murske. Angive en flise ind i limen. Drej flisen lidt for at sætte det fast i limen.

•Indstil den resterende fliser hele på den samme måde. Arbejde fra bunden, midten af væggen og arbejde ud og op på tværs af væggen. Holde flisen jævnt fordelt ved at måle afstanden mellem fliserne eller bruge plastic afstandsstykker. Kontroller dit arbejde ofte med et niveau.

•Measure og markere nogen fliser, der skal skæres. Gøre en kridt mark på tværs af bagsiden af flisen. Trim flise med en flise cutter.

•Spread flise lim på tværs af bagsiden af snittet fliser. Sæt brikkerne på plads på væggen. Lad den klæbende tørre natten over.

•Spread fuger på tværs af fliser og ind i mellemrummene mellem fliserne med en cementmørtel float. Skub injektionsmørtel flyderen frem og tilbage for at jævnt distribuere injektionsmørtel. Dyp en svamp i rent vand. Tørres væk alle injektionsmørtel restprodukter fra fronterne af fliserne.

Tips & advarsler

  • At vælge en mørkere flise og injektionsmørtel vil kræve mindre vedligeholdelse over flise. Mørkere injektionsmørtel vil vise mindre snavs og pletter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com