Instruktioner til et Terra-cotta Pot vinden kime

May 22

Dekorative vindspil tilføje karakter til din udendørs rum. Lave dine egne sæt af vindspil ved hjælp af flere terra-cotta gryder. Dekorere gryder med akryl til at supplere din have, gårdhave eller landskab; dekorative maleri færdigheder er ikke nødvendige, hvis du bruger stencils til at skabe design. Vælg terra-cotta gryder i den samme form for vindspil, men ændre størrelse, så de passer successivt indeni hinanden.

Instruktioner

•Purchase tre forskellige størrelse terra-cotta gryder. Forsegle inde og uden for hver pot med terra-cotta sealer. Lad sealer tørre. Terra-cotta er stærkt absorberende; sealer vil reducere mængden af maling nødvendigt at dække overfladen.

•Paint uden på gryder med akryl maling, ved hjælp af enhver farve, der passer til din udendørs indretning. Male alle tre Potter det samme, eller variere farverne. Brug en maling svamp til at undgå penselstrøg. Efter malingen tørrer, tape dekorative stencils til ydersiden af den største pulje. Udfyld stencils med akryl maling og en maling børste.

•Tape og maling stencils til rand og tre fjerdedele af vejen ned og omkring den mellemstore pot. Den nederste del af denne pulje vil ikke ses. Stencilen designs på fælgen og halvvejs ned og omkring den mindste pot, tape og maling. Ligesom den midterste gryde bliver mindste puljen kun delvist synlige. Gøre det muligt malingen til at tørre helt.

•Coat på ydersiden af alle tre terra-cotta gryder med udvendige polyurethan spray. Polyurethan vil beskytte den malede overflade.

•Klippe 20-tommers længde af jute. Binde ene ende af jute på toppen af en dekorative håndværk klokke. Craft klokker er tilgængelig i en bred vifte af stilarter og farver på håndværk, hobby og discountbutikker.

•Tie en knude i jute 3 inches fra toppen af craft bell. Skub en 2-tommer diameter skive over den åbne ende af jute, at knuden. Skub dræning åbningen af den mindste terra-cotta pot over den åbne ende af jute, ned til vaskemaskinen.

•Measure højde af mellemstore terra-cotta puljen. Placer udgangen af målebåndet midt i den ene side af den mindste terra-cotta pot. Måle en afstand svarende til højden af de mellemstore pot fra byens mindste puljen, op til jute. Binde en knude i jute på udgangen måling. Tråd en 2-tommer diameter skive til knude, glider den mellemstore pot til vaskemaskinen.

•Measure højde af den største terra-cotta pot. Måle en lige stor afstand på jute fra bunden kvartal mellemstore puljen. Knude i jute. Skub en 2-tommer skive til knude, efterfulgt af den største terra-cotta pot.

•Kontrollér en sløjfe på toppen af jute. Hænge vinden kime.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com