Hvordan man laver gamle mode avis brand Logs

May 23

En fantastisk måde at genbruge affald papir din husstand producerer er at gøre en gammel gammeldags brand log ud af gårsdagens avis. Dette projekt genbruger affald og sparer træer. Tænk hvor meget papir de gennemsnitlige husstand bare kaster væk? Gøre en gamle gammeldags brand log og brænde det i en brændeovn. Gamle gammeldags brand logs er en effektiv måde at varme dit hus, Spar på brændstofudgifterne og beskytte miljøet ved at forbruge mindre.

Instruktioner

•Fyld en spand med varmt vand. Dykke avisen i vandet; starte med tre eller fire stykker. Avisen vil højst sandsynligt flyde til toppen. Ved hjælp af en rock eller tung genstand, sætte det på toppen af avisen, så at avisen er helt dækket af vandet.

•Soak avis i fem minutter. Når aviserne er helt gennemblødt, forsigtigt fjerne fra spanden. Lå våde ark avis på en plan flade og glatte dem ud uden at rive.

•Tryk avisen med en gummihammer over hele overfladen starter øverst på siden og slutter i bunden af siden arbejder fra side til side uden at rive arkene under proceduren.

•Sæt din dyvel i den ene ende af ark af avisen og forsigtigt rulle avis omkring dyvel. Fortsæt med at rulle den våd avis, indtil du har rullet hele arket stramt omkring dyvel. Form og klem det overskydende vand som avisen er rullet ét ark oven på den anden. Forme avisen i en brand log med hænderne under denne procedure.

•Tag dyvel fra din færdige fire log omhyggeligt. Sted den færdige brand log i en solrig eller tørre området. Tillad de gammeldags brand log tørre fuldstændigt. Det kan tage en stor brand log lavet af genbrugt avis op til tre dage før det tørrer helt.

Tips & advarsler

  • En gammel gammeldags brand log vil brænde ret hurtigt. Bruge disse gamle gammeldags brand logfiler som en igangsætter log med nogle ægte træ logge til at have en langvarig brand.
  • Vælg avis og affald papirer, der er sikre at brænde som en brand log. Farlige dampe og røg er fælles, når brændende blank, belagt papirer, i modsætning til avispapir papir der er ubehandlet bortset fra blæk udskrivning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com