Sådan ændres en Hayward Pool pumpe

May 24

Sådan ændres en Hayward Pool pumpe

Når din swimming pool pumpe begynder at svigte eller bliver beskadiget, er det nødvendigt at erstatte det samme for at sikre kvaliteten af vand og filtrering. Pool pumpe er designet til at tage vand fra pool hulske og presse det igennem filteret pool, hvor vandet er renset og pumpes tilbage i puljen. Denne proces også holder vandet cirkulerer, sikring af alger ikke opbygge. Ændre en Hayward pool pumpe tager minimal værktøjer og trin, som Hayward har skabt sine produkter med forbrugerne i sindet, hvilket gør pumperne nemt at installere.

Instruktioner

•Tag strømmen til den aktuelle pool pumpe ved at frakoble den elektriske ledning. Åbne aftapningsventilen på siden af filteret pool; Ventilen er mærket. Tillad pool til afløb under i skimmeren niveau.

•Tag den nuværende pool pumpe ved at løsne slange klemmer på pool pumpe indsugningsventilen og udløbsventilen. Ventilerne er begge mærket, men hvis etiketten er slidt, indsugningsventilen er placeret på venstre side af pool pumpe og udløbsventilen er placeret på højre side af pumpen. Fjerne spændebånd og slanger fra ventilerne.

•Discard pool pumpe pr. lokale regler. Indsæt udskiftning pool pumpe hvor den gamle pumpe var. Sikre, at området er niveau for maksimal effektivitet.

•Tilslut slangen kører fra pool hulske til den nye pumpe inlet valve. Stramme spændebånd for at sikre en sikker forbindelse. Gentag dette trin for slangen kører fra filteret pool.

•Fyld pool til den oprindelige vandstand, som bør være omkring to inches over linjen skimmeren. Genoprette magt til systemet ved at sætte den nye pool pumpe til en stikkontakt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com