Hvordan man laver en køkkenhave

May 24

Der er noget om at bid af en grøn-markedet tomat, der gør dig fast besluttet på at vokse din egen! Voksende din egen grøntsager virker næsten som udfører magi--de kommer med at ligne grøntsager i kataloget, men ingen butik kan beskrive smagen af hjemmedyrket salat, tomater, peber og squash. Selv hvis du er en ny gartner, er dyrke grøntsager rigtig sjovt. Denne artikel vil give dig nogle ideer til en håndterbar start, som du kan bygge som du bliver mere sikker.

Instruktioner

Hvordan man laver en køkkenhave

•Begin i efteråret. Ja, arbejde på din have begynder tidligt. Find en solrig plet af værftet. Fuld sol, hvor grøntsager har brug for, defineres som seks eller flere timers sol om dagen.

•Dæk din nye plot med plast barkflis-klud, ark-plast eller et tykt lag aviser, alle forankret ned med mursten, sten eller korte stykker af tømmer. Fall bioklip hæmmer yderligere græs-vækst og vil gøre det lettere for dig at fjerne græstørv og grave din køkkenhave.

•Kontrollér en grov plan på papir. Måle din nye seng, og sæt grøntsagerne fra hinanden med masser af plads til hver vegetabilsk. Husk også at dine planter vil vokse. Så meget som du måske ønsker din tomat planter front-row-center beundres, vil de blive stor nok til at skygge bønne-planter.

•Når jord er helt optøet og ikke længere vædet med vand, kan du begynde at plantning tidlige afgrøder: spinat, salat, ærter og kål. Du kan så frøene til rodfrugter som gulerødder eller rødbeder.

•Weed, vand, og vælg dine grøntsager, som de vokser til optimal Plantesundhed.

•Når vejr og jord er varmere, er du klar til at sætte i sommer grøntsager. Planter og små planter gøre bedre forstand end såningen frø, medmindre din somrene er konsekvent lang og varm. Sørg for altid at holde på toppen af lugning og vanding, som begge er nu alvorlige bekymringer.

• Som din have kommer i fuld vækst, tage én flere kig på din plan og foretage de ændringer, du finder nødvendigt for næste års haven. Dette er den bedste tid til at revidere din plan, fordi du kan se dine planter i fuld størrelse.

•Harvest, spise og nyde!

Tips & advarsler

  • Når du har lavet en plan på papir, behøver du ikke at følge det nøjagtigt. Punktet at gøre en plan er at sørge for du har gjort plads/højde/bredde beregningerne skal du gøre, så dine planter vokse godt. Plantning enhver have betyder lære at tænke i 3 dimensioner--et simpelt trukket plan vil hjælpe dig med at gøre.
  • Fortvivl ikke, hvis tingene ikke er perfekte under dit første år. Den bedste del af vegetabilske havearbejde kan synes at være at spise-- men det er den læring, der holder dig i gang. Være tålmodig med din have og med dig selv.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com