Hjælpe med at plante svamp

May 25

Svampesygdomme på en plante kan være et alvorligt problem, hvis venstre ubehandlet. Planter, der er inficeret med svampen vil hurtigt visner og potentielt dø. Vidende hvor hen til identificere og hurtigt isolere svampe problemet kan forhindre din plante fra at dø og holde svampen breder sig til andre planter i huset.

Identifikation

Kig på dit anlæg for unormal farve eller pulverformige elementer. Botrytis, også kaldet grå skimmel, er en fælles svamp, der påvirker jordbær og andre grønne stueplanter. Meldug kan påvirke blomstrende planter som roser og vises som en hvid depositum på toppen af blade. Pletblødning eller misfarvning af bladene kan også være en indikation af svampeinfektioner. Spotting omfatter blys, som dem der findes i kartofler, blackspot på roser og æble- og pæretræer skurv.Svamp kan også påvirke roden af dit anlæg, gør det nogle gange svært at identificere lige bortrejst. Club rod er et særligt problem, som roden af planten bliver hævede. Hvis du synes du har club rod er det vigtigt at ændre jorden straks. Hvis du plantning af afgrøder, gør regelmæssig vekseldrift for at undgå dette problem.Svampe- og bakterieinfektioner visnen påvirker jorden samt rodsystemer af dine planter. Hvis du opdager, at dit anlæg er døende, kontrollere rødderne. Hvis rødderne er blevet sorte eller slimet kan rodsystem være klar til at kollapse. På dette tidspunkt er det undertiden bedre at ødelægge anlægget, som sygdommen er for langt skred frem.

Forebyggelse

For at undgå svamp er det første skridt at vælge plantesorter, der er resistente over for svampe infektion. Når du vælger frø for dine planter Sørg for er de ikke inficeret før plantning. Kigge efter hvilken som helst misfarvning på frø samt pulverformige stoffer. Plante din frø på selv rum. Fortrængning af de planter rødder kan forårsage svamp til at sprede og forårsage betingelser, som yngler svamp. Hvis du ser nogen inficerede planter, der dør af infektion, ødelægge dem straks for at undgå spredning af svampen. Også, hvis anlægget er konstant inficeret uanset behandling, Fjern det fra området. Rotere dine afgrøder regelmæssigt for at forhindre ophobning af svampesporer.

Behandling

For at behandle svamp er det vigtigt at fange det så tidligt som muligt. Fjerne blade eller grene, der er smittet fra plante eller træ ved hjælp af havearbejde sakse. Dette vil hjælpe med at forhindre svampen fra spredning. Hvis der er nogen døde blade i området af dit anlæg, rense dem op til fjern svampesporer, der kan vises som blade rot. Købe en fungicid at sprøjte planterne, der er let inficeret. Fungicider kommer i flere varianter, nogle parret med insekticider mod skadedyr. Hvis du ønsker at bruge en mere økologisk metode, finde et fungicid, som er lavet med en tang base. Disse normalt har færre kemikalier og vil løse problemet lige så godt. For roser, bruge kalk svovl til at forhindre yderligere smitte.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com