Hvad kan jeg bruge til hårdt bagt på pletter i ovn?

May 26

Hvad kan jeg bruge til hårdt bagt på pletter i ovn?

Når denne æbletærte bobler i din ovn samtidig bagning, forhindrer rengøring op sticky udslippet før du bruger ovnen igen bagt på pletter. Hvis du vælger at trække tiden ud og tillade spild at blive i ovnen mens bagning, anbringer de fast til indre af apparatet, at deres fjernelse vanskeligere. Mens der er kemiske ovn rengøringsmidler på markedet, der er designet til at fjerne bagt på pletter, kan du også bruge almindelige husholdningsprodukter til at opnå de samme resultater.

Selvrensende ovn

Hvis du har en selvrensende ovn, vil ovnen fjerne pletten ved varme. Før du er fristet til at gøre arbejdet selv, bør du vide at bruge en rengøring produkt på indvendige af din ovn kan fjerne finish og kan skade din ovn selvrensende funktion. Læs din ovn brugermanual, før du bruger nogen renere på apparatet.

Hjem afhjælpe

Et hjem afhjælpe for at tackle bagt på ovnen pletter indebærer bagepulver, vask soda og salt. Vask soda ligner bagepulver, men i modsætning til bagepulver, det er ikke en spiselig produkt. Vask soda er en fælles ingrediens bruges når du laver hjemmelavet vaskemidler. Kombinere 16 ounce af bagepulver med 1/4 kop af vask soda. Bruge en sprayflaske vand til våde pletter, og drys det våde område rigeligt med vask-bagning soda blanding. Du kan fugte pulveret igen ved at spraye den med vand. Lad det natten over, og tør op pletten i morgen. Hvis stædig rester tilbage, krat område med salt og en slibende skrubber. Undgå at berøre varmeelementer.

Overnight ammoniak middel

At løsne hård bagt på pletter, Opvarm ovnen til 200 grader F. slukke for ovnen, og placere en skål med ammoniak i ovnen natten over. Du skal bruge en ovn-safe skål for ammoniak samt Tænd ventilatoren og Åbn vinduet for at ventilere området. Mens dette er en smule ildelugtende, det løsne bagt-on-pletter, som du kan vaske med sæbe og vand om morgenen.

Tredive minutters ammoniak middel

I stedet for ved hjælp af dampe fra ammoniak til at blødgøre kogt på åbne udslip, anvende ammoniak direkte til pletter af iblødsætning en køkken klud med ammoniak og æglæggende rag direkte på pletten, overlader det til 30 minutter. Efter tid, Fjern rag og tørre op udslippet, som skal være tilstrækkeligt løst. Skyl området for at fjerne alle ammoniak rester. Før du begynder rengøring projektet, sluk ovnen og lad det køle. Bære beskyttelseshandsker og arbejde i en ventileret område.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com