Pleje instruktioner for Paperwhite blomster

May 28

Pleje instruktioner for Paperwhite blomster

Påskeliljer er blandt de første blomster til at blomstre i foråret, og de dukker op, når der er sne og frost på jorden. Disse solrige blomster gør bedst med en fall plantning og vinter stratificering periode, og kan leve i jorden i årevis med den højre året rundt pleje. Paperwhites, en blød-hvid og gul inkarnation af påskelilje, er mindre og mere følsomme end standard jonquil eller narcissus påskeliljer og vokser bedst i indendørs situationer. Starte disse mindre pærer indendørs, i et fad med vand eller pot, til dyrkning af året rundt.

Instruktioner

•Brug 6 - til 8-tommer gryder, der er mindst 12 inches dyb for paperwhite løg, til at give pærer den plads, de skal slå rod og vokse. Sørg for at dine gryder har drænhuller, at holde pærer fra sidder i vand til enhver tid.

•Fyld dine gryder halvt fuld af quick-afløb potning jord og sæt pærer på jorden med deres næser peger opad. Løgene kan sidde tæt, men bør ikke røre hinanden. Fyld potten til inden for 1/2 tommer i toppen med pottemuld til at begrave alle, men næsen af paperwhite løg.

•Indstil puljen i et solrigt sted, hvor den får fuld sol i otte timer om dagen og temperaturer mellem 60 og 63 grader Fahrenheit. Vand jorden let hver dag for at holde det fugtigt, og forventer blomstrer i tre til fire uger.

•Kapacitet blomster med 2 inches af vand en uge, når de blomstrer, og holde dem i sites der får otte timer i fuld sol hver dag, med moderate temperaturer i 60 erne Fahrenheit.

•Lad paperwhites til deres levetid for en sund fremtidige vækst. Som blomster fade og løvet dør tilbage, blade gul og visnesyge. Ikke afskære løv, som samler næringsstoffer for pærer fremtidige blomstrer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com