Hvad er behandlingerne af Udvisningshamre i kornel træer?

May 30

Kornel træer er populære foråret-blomstrende planter hjemmehørende til USA. Solide, blomstring, og symbolsk (Virginia og Missouri state træ og South Carolina state blomst), Kornel træer findes i naturen og i anlagte haver. En af de største problemer, der påvirker sundhed af kornel træer er Udvisningshamre.

Hvad er Udvisningshamre?

Træ Udvisningshamre er enhver form for insektlarver, at trænge ind de træstamme og udvikle inde den følsomme væv under barken. Visse møl og beetle arter er mest ansvarlig for problemer som følge af træ kedeligt. De fleste træer er kun modtagelige, når Barken er beskadiget, at skabe en åbning. Clearwing kedeligt biller og Zimmerman pine møl er aggressiv Udvisningshamre, der kan trænge ind i barken af sunde kornel træer og forårsage skader inde i træet. Disse angreb er mere sjældne.

Forebyggelse som behandling

Den første metode til behandling af Udvisningshamre i kornel træer er kontrol. Fordi træerne er mest modtagelige, når beskadiget, bevare sundheden for din kornel træer er af allerstørste betydning. Træer lider tørke, sygdom eller skade fra plæneklippere, har trimmere eller andre haveredskaber en høj risiko for Udvisningshamre. At forebygge skader og fastsættelse af eventuelle sygdomme af træet reducerer risikoen for angreb. Tilstrækkelig vanding vil forhindre symptomerne på tørke, hvilket yderligere øger risikoen for Udvisningshamre.

Pesticid behandling

Hvis kontrolelementet er for sent, og du har Udvisningshamre, er der behandling løsninger. Pesticider er den eneste fremgangsmåde til at fjerne skadedyr i træ. Siden 2001, har forbud mod chloropyfros gjort fodring af disse skadedyr vanskeligere. Den mest almindelige brug-at-home produkt, godkendt til brug af regeringen, er permethrin. Permethrin er fundet i mange produkter kan købes online. Imidacloprid, systematisk pesticid, bruges i jord til at styre beetle soegeren skadedyrsangreb. Brugen af imidacloprid er meget begrænset og bruges af professionelle anlægsgartnere og pest controllere. Kontakt din lokale skadedyrsbekæmpelse eller landscaper at se om det har og bruger imidacloprid. Det vil have forståelse for hvordan man bruger og ordentligt vedligeholde behandling af træet.

Behandling Timing

Den sværeste del af behandling af angrebne træer er ved at nå Udvisningshamre. Det er en vanskelig opgave at nå frem til Udvisningshamre, der er trængt ind i barken. Den bedste chance for at nå disse skadedyr er under æglægning cyklusser og voksne aktivitet. Sprøjtning stammen under æglægning cyklusser, eller når du vidne handling uden for træet øger dine chancer for at påvirke angreb. Consulting med en arborist kan hjælpe til at identificere den nøjagtige art påvirker din kornel træ. Når at identificere arter, vil artiklen på linket i afsnittet ressourcer detalje æglægning cyklus og aktivitet med artsspecifik information. Hvis angreb anses for at være alvorlig, anbefales fjerner træet, da det kan forhindre spredning af Udvisningshamre til de omgivende kornel træer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com