Planter til at plante i nærheden af vand

May 31

Truslen om potentielle oversvømmelser om vinteren og foråret i dele af dit landskab, i nærheden af vand begrænser de arter du kan plante der. Men en række planter gør godt i nærheden af vandet, med nogle har ingen problemer overhovedet tolerere stående vand eller vokser trods årlige oversvømmelser. Disse planter omfatter træer og buske, der kommer med nok funktioner til at gøre dem levedygtige landskabspleje muligheder.

Sølv ahorn

Sølv ahorn (løn) vokser selv i sjofel jord hvor dræning er dårlig. I naturen, denne ahorn arter forekommer i den østlige halvdel af Nordamerika nær søer, åer og floder, så plante det i nærheden af vand giver god mening. Sølv ahorn vokser hurtigt, med maksimale størrelser at nå 100 fødder, men de fleste resterende mellem 50 og 80 fod høje. Sølv ahorn har forskellige 5-fligede blade med en sølvfarvede opsnuse til deres undersider. Træet er en solid modellen træ for landskab nær vand; en ulempe er, at dens træ er svage, med grene sprængning i vinterens storme.

Inkberry

Kendt for en evne til at vokse under våde forhold, tilhører inkberry (Ilex glabra) familien holly. Mens de yngre buske har en kompakt form med mange grene, har de ældre inkberry personer de fleste af deres blade på de øvre dele af planten. Inkberry er stedsegrønne, med sine løv smuk selv om vinteren så længe kviksølvet forbliver over nul F. Inkberry producerer sorte September frugt på de hunplanterne. Inkberry er salt tolerant grad, ifølge University of Connecticut Plantedatabasen. Busk vokser til 8 fod høj og fungerer godt i nærheden af vand.

Gul Twig kornel Flaviramea

Rodsystemet af gul twig kornel (Cornus sericea) hybrid kendt som Flaviramea slag virkningerne af erosion i nærheden af vand. Busk vokser til 9 fod og breder sig ud mellem 6 og 10 fødder. Flaviramea Kornel har fremragende vinter tilstedeværelse, med sine gule grene kontrasterende med sneklædte landskaber. Stand til at vokse fra US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 8, gul twig kornel ældre stilke er ikke så farverig som de yngre vækst, at spørge deres fjernelse fra starten af foråret til at fremme den nye vækst.

Struds bregne

De underjordiske jordstængler af struds bregne (Strudsvinge struthiopteris) spredes til at oprette kolonier af denne plante. Det er en god pasform for nærhed til vand, da den vokser i våde jord uden indsats. Struds fern opnår højder af 6 fod og spredes så bredt som 8 fod. Bregner evne til at trives i skyggen gør det en passende art til våde skove, damme og vandløb, der findes i skyggen af større vækst. Struds bregne er ikke egnet til landskabspleje arbejdspladser i områder hvor somre blevet varmt og fugtigt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com