Hvordan du ændrer pH i en Swimming Pool

June 1

Hvordan du ændrer pH i en Swimming Pool

PH-niveau i din swimming pool påvirker alle aspekter af puljens drift, fra filtre og pumper til komfortniveau af svømmere. Teknisk pH er en måling af koncentrationen af brintioner i vand, men hvad det i sidste ende fortæller dig er din pool vand relative surhedsgrad. Den optimale pH læsning for en swimmingpool er mellem 7.4 og 7.6, men alt mellem 7,2 og 7,8 er acceptabel.

Instruktioner

•Test pH-niveau i din pool ved hjælp af et pH testkit. Forskellige typer af test kits læse pH-niveau på forskellige måder, ved så altid, hvordan din kit virker før du forsøger at bruge den.

•Start pool pumpe. Pumpen skal køre, for at hjælpe cirkulere kemikalier, før du tilføjer noget til din pool at ændre dets pH-værdi.

•Tilføj soda ash hvis pH er for lav. Hvis du starter på et pH 7,0 til 7.2, tilføje 3/4 af en ounce af soda ash for hver tusind gallon af vand i din pool. Hvis du starter på en pH-niveau på 6,6 til 6,9, tilføje 1 1/4 ounce af soda ash for hver tusind gallon af vand i din pool. Hvis pH-niveau er lavere end 6.6, Tilføj 1 1/2 ounce for hver tusind gallon af vand i din pool.

•Tilføj saltsyre hvis pH er for høj. Tilføje syren i den dybe ende af bassinet. Hvis du starter på et pH 7,8 til 8,0, Tilføj 1 1/2 ounce af syre for hver tusind gallon af vand i din pool. Hvis du starter på et pH 8.0 til 8,4, Tilføj 2 1/2 ounce af syre for hver tusind gallon af vand i din pool. Hvis pH-niveau er højere end 8.4, tilføje 3 ounce for hver tusind gallon af vand i din pool.

•Tillad kemiske cirkulere inde i din pool, og test derefter igen din vand. Gentag processen, hvis det er nødvendigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com