Hvordan du ændrer Motion Sensor batterier

June 2

Hvordan du ændrer Motion Sensor batterier

Ikke at vide, hvordan man korrekt ændre og teste batterierne i en motion sensor kan resultere i kostbare reparationer, falske alarmer eller et funktionssvigt hjem tyverialarm. Motion sensor batterier (i en trådløs alarmsystem) vil normalt vare mindst tre til seks måneder. Dette afhænger af motion sensor producent, batteriproducent og mængden af trafik, der passerer foran bevægelsesføleren på en regelmæssig basis. De fleste hjem alarmsystemer vil opdage en svag bevægelse sensor batteri og advare ejeren med nogle type bip eller visuel indikator.

Instruktioner

•Sørg for, at dit system er afvæbnet, og kalder udbyderen overvågning og informere dem om din hensigt at skifte batterier i din bevægelsesføleren. Nogle systemer vil sende "pille" signaler når du fjerner dækslet fra en af enhederne, selvom systemet er afvæbnet.

•Look for en skjult skrue eller tab på bevægelsesføleren. Nogle modeller er forseglet med en skrue, nogle med en fane, og nogle har ingen synlige knapper, switche, faner eller skruer. Før du fjerner dækslet af bevægelsesføleren, Sørg for at identificere hvilken type, du arbejder med. Fjern forsigtigt dækslet til den måde, det var designet til at komme ud. Tvinger låget ned beskadige bevægelsesføleren.

•Fjern batterierne fra bevægelsesføleren og erstatte dem med nye batterier, så omhyggeligt sæt bagcoveret. Hvis der var nogen form for foråret eller switch inde, sørge for det er engageret korrekt, når du udskifter coveret.

Slå funktionen "test" af tyverialarmen. Systemet vil relæ signaler til alle sensorer og rapport om, hvorvidt de fungerer korrekt. Nogle systemer vil kommunikere med bip, andre med en stemme, og andre med en visuel visning. Når alle zoner er blevet bekræftet som fungerer korrekt, kalder du overvågning og fortælle dem, at du er færdig.

Tips & advarsler

  • Nogle bevægelsessensorer har en lys, der kommer på, hver gang det registrerer bevægelse. Normalt er der en mulighed for at deaktivere lys (uden hengivenhed funktionaliteten i den bevægelsessensor). Deaktivering af lyset vil i høj grad forbedre livet for din motion sensor batterier.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com