Populære blomster til at plante

June 2

Populære blomster til at plante

Med nogle planlægning, kan du opnå en løbende optøjer af farve fra blomsterne i haven i hele vækstsæsonen. Foråret pærer introducere den første antydning af farve, der bærer med de flerårige blomster, der vises hvert år. Tilføje enårige formidler et øjeblikkeligt hit af farve og udfylder eventuelle huller i blomstrende gange af stauder. Du kan også sætte pris på dine blomster indendørs, ved at plante blomster egnet til skæring. At vælge populære blomster til at plante afhænger af din personlige præferencer og hvilke planter egner sig til din hårdførhed voksende zone.

Forårsblomster

Forårsblomster vokse fra pærer og normalt vises, når jorden begynder at varme. Påskeliljer vokser i varme nuancer af gul og orange, at kontrasten med blues og lilla af krokus. Hyacinter producere en liflig duft og bluebells nuværende sarte blå blomster til gartneren. De mange sorter af tulipaner omfatter dem med frynsede kronblade, duftende blomster og enhver farve i regnbuen.

Stauder

Stauder vokser hvert år, og give pålidelige farve og blade i en have. Du kan vælge din stauder, så de producerer en lang kontinuerlig række af farve i hele vækstsæsonen. Clematis klatring blomster, der vokser op et espalier eller væg. Farverne kommer i nuancer af pink, lilla og hvid, nogle med en flirtende kantning af pink. Asters begynder at blomstre i sensommeren og deres store blomster give flere måneder af farve. Roser--enten hybrider, te roser eller hårdføre roser, levere sæson-lang farve og mange også producere søde dufte. Nogle rosenbuske klatring planter og andre har thorn-fri stængler.

Etårige planter

Gartnere kan tilføje instant farve til deres haver med etårige planter. Købt som planter, vokse etårige planter godt i beholdere, traditionelle blomsterbede. Gazania arter producere gul og rød-stribet blomster, der vokser oprejst til en højde på omkring 8 inches. Million bells, relateret til petunias, kan trænes til at trail ned siderne af beholdere eller vægge. Søde ærter er traditionelle vinstokke, der kræver fuld sol, og der er flere hundrede sorter af denne duftende blomst at vælge imellem.

Skære blomster

Gartnere kan fordoble fornøjelsen af blomster af nogle planter specielt til opskæring og at tage indendørs. Phlox, en årlig blomst, producerer blomster der er 18 inches høj, hvis knopper fortsætter med at åbne selv efter de er blevet skåret og placeret i vand. Nelliker er også velegnet til at skære, selv om nogle mennesker ikke kan lide deres pebret duft. Mange foråret pære blomster overleve godt indendørs især liljer, iris, påskeliljer og tulipaner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com