Bat plante pleje

June 2

Et slående, meget usædvanlig plante, den bat plante eller tacca chantrieri, stammer i troperne af Malaysia. Bat planter har sorte eller hvide blomster; blomster på begge sorter ligner vinger og leder af en flagermus med lange filamenter danner en hale.

Dyrke

Selvom du kan købe bat planter fra internettet, og lejlighedsvis finde dem på drivhuse eller havecentre - især i de sydlige stater, startede de fleste bat planter fra frø, som er let tilgængelige. Bat planter kan være udfordrende at dyrke, enten som indkøbte planter eller fra frø, mest på grund af den konsekvente varmt miljø, de behøver.Plante frø i et godt afdrypning potning mix, at vil beholde fugt. Du måske ønsker at blande nogle perlite eller sphagnum med potning mix for bedre afvanding. Plantefrø, om 1 tommer dybt ind i den pre fugtig jord. Efter plantning frø, placere pot eller fast i en klar plasticpose og forsegle det med en elastik. Dette vil skabe en level fugt niveau til frø. Placer den overdækkede pot i indirekte lys. En afgørende faktor til at have succes spiring af bat plantefrø er at holde jorden temperaturen høj og stabil. Hvis det overhovedet er muligt, bør overdækket puljen i 80-85 grader F temperaturområde. Frøene vil tage alt fra en måned til op til ni måneder at spire, så vær tålmodig.

Plante pleje

Når udplantningsplanterne er 3 eller 4 inches høj, omplante dem i større Potter med en blanding af sphagnum og perlite for god dræning og fugt fastholdelse. Bat planter klarer sig godt i filtrerede eller indirekte lys med varme temperaturer og høj luftfugtighed. Ofte tåge din bat plante. I løbet af plantens voksende sæsonen (forår og sommer), gøde det med en svækket løsning af flydende gødning hver to uger. I anlægget bat hvilende periode om vinteren, ikke befrugte og skære ned på vanding for at tillade jord til lidt tørre ud. I sin sovende tilstand foretrækker bat planten temperaturer i de øverste 60 grader F, i modsætning til 75-80 grader F temperaturområde i vækstsæsonen. Det kan tage din bat plante op til tre år at blomstre, hvis det er startet fra frø, men det er værd at vente.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com