Hvordan at vokse en Loquat blomme træ

June 5

Loquat blomme er et subtropisk evergreen der vokser bedst i hårdførhed zoner 7 til 10 eller hvor gennemsnitlige lave vintertemperaturer ikke falder til under 0 grader Fahrenheit. Det er ofte dyrkes som en skygge træet i det sydligste USA, og er værdsat for sin frugt og attraktive blade. Mens dens overordnede struktur kan overleve temperaturer, loquat blomme frugt har tendens til at fryse ved temperaturer under ca 27 grader Fahrenheit.

Instruktioner

•Vælg en solrig, veldrænet sted at plante din loquat blomme træ. PH i jorden synes ikke at sagen til dette træ. Det vil tolerere halvskygge, men vokser bedst til dens fuld højde af ca 25 fødder hvis plantet i fuld sol.

•Anvend en slange til at vaske væk en del af rodklumpen før plantning. Den jord-mindre medier hvor disse planter dyrkes typisk griber noget med passage af luft og vand i rodklump fra den omgivende jord.

•Dig et hul omkring to gange bredden i rodklumpen og lidt dybere, hvis dræning er et problem. Bland den jord du har fjernet med omkring halvdelen den samme mængde tørv og kompost eller andet organisk materiale. Sand kan tilføjes hvis jorden er især firma.

•Tilføj nogle af de behandlede jord tilbage i hullet og indstille rodklump på omkring samme højde det var stigende i potten eller lidt højere. Opfyldning resten af hullet og tamp det let. Brug enhver resterende jord til at danne en lille berm eller dam i en kreds et par fødder fra træstamme at effektivisere vanding.

•Kapacitet hver par dage for en uge. Efter dette, når en uge burde være nok indtil er træet etableret og viser tegn på top vækst.

•Fertilize dit træ to gange om året under den voksende sæson med uanset gødning din lokale landbrugs udvidelse service eller Havecenter anbefaler til græsplæner i dit område.

•Prune din loquat blomme træ kun efter behov at fjerne dødt træ. Dette kan gøres på ethvert tidspunkt af året. Din nye træ skal bære frugt i omkring to til tre år, hvis temperaturerne tillader. Ellers bare nyde den skinnende grøn savtakkede blade.

Tips & advarsler

  • Loquat blommer er som regel klar til at høste ca 90 dage efter blomstrer fuldt åbne. Brug en skarp kniv til at plukke frugten i hele klynger til at undgå at beskadige kødet. Størrelse, farve og form er lidt forskellige, men de fleste er små, gullig og ovale.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com