Funktioner i en anlagt gårdhave

June 5

Funktioner i en anlagt gårdhave

Gårde kan findes i boliger, hoteller og business komplekser. Anlagte gårdhaver giver tilskuerne med et afslappende miljø. Afhængigt af størrelsen af en gård, kan de funktioner, der findes inden for variere. Hvis du er interesseret i at designe en anlagt gårdhave, vil du forstå de grundlæggende funktioner almindeligt forekommende inden for dette velplejede udendørs område.

Vand funktioner

Vand er en fælles landskabsdesign findes i de fleste gårde. Formålet med tilsætning af vand er at give en rolig element til den plads, som er ideel til refleksion og fremme en rolig atmosfære. Vand funktioner kan variere fra et springvand eller en refleksion Dam til menneskeskabte vandfald. Afgørelse af hvilken type vand-funktionen til at placere i en anlagt gårdhave foretages typisk baseret på den overordnede designmål og det ønskede lydniveau.

Siddemøbler

Anlagte gårdhaver er omhyggeligt designet til glæde for tilskuerne, således udpegede siddepladser områder er almindeligt integreret i designet. Disse områder kan bestå af vintage bænke eller måske en omfattende havepavillon. Placeringen af en siddekrog er vigtig, da det bør ikke distrahere fra landskabspleje, men snarere fungerer som en afdæmpet område for besøgende til at slappe af. Større gårde kan funktionen flere siddepladser områder lige fra en skjult bænk til møde rum komplet med tabeller og måske belysning turneringsplaner.

Stier

Vandrestier er hovedkomponenterne i en anlagt gårdhave som de guide gæsterne i hele haven. Konstruktion af en vej kan variere baseret på den overordnede udformning af gården. Eksempelvis kan en traditionel gård funktionen et sikringsanlæg mursten vej, mens en moderne courtyard kan funktionen store dekorative cementblokke med multi-farvede småsten hvile mellem blokkene. En vej er designet til at fremvise courtyard landskabspleje uden at tage væk fra de vigtigste knudepunkter i design.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com