Afsløre utætheder i Windows

June 7

Afsløre utætheder i Windows

I de kolde vintermåneder er det vigtigt at holde den varme luft i og den kolde luft ud. På den anden side bør den kølige luft holde inde, mens den varme, fugtige luft bliver ud i sommermånederne. Dog kan utætheder i dit windows forhindre dette i at ske. Hvis det forekommer, at din indsats for at opvarme og afkøle dit hjem ikke er at opnå det resultat, de skal, er det tid til at gå på jagt for utætheder i dit windows.

Instruktioner

•Åbn et vindue og sted et stykke papir mellem åbne en rude og karmen; derefter lukke vinduet. Prøv at trække papiret ud uden at rive det. Hvis du kan gøre dette, er ikke vinduet lukke tæt nok.

•Undersøg din windows omhyggeligt, meget opmærksomme på de områder, hvor en rude møder andre materialer, såsom karmen og rammen, til spot større revner. Kør hænderne langsomt omkring vinduet, følelse for lille vindstød af kold luft, hvis det er vinter, eller steder, der føler varmere end resten af vinduet, hvis det er sommer.

•Shine en lommelygte, der giver en lille pinpoint af lys på mistænkt områder af luft lækager om natten, mens en person står uden for vinduet. Hvis lyset kan nå på ydersiden af dit hjem, har du fået en lækage.

•Depressurize dit hjem ved at lukke din ovn at finde mindre luft lækager. Vælg et køligt og blæsende dag til at gøre dette. Luk alle døre og vinduer i dit hjem; Tænd derefter alle udsugnings i hjemmet (fx komfur Gat, badeværelse fans, etc.) til at blæse luft udenfor. Lys en lang pind af røgelse. Holde den ved basen, gå rundt fra vindue til vindue, passerer stokken langsomt omkring dine vinduer. Hold dine øjne på røgen. Uanset hvor du ser røgen får suget ind i et område eller blæst ud fra et område, har du fået en udsivning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com