Hvordan man opbygger en Base til en Jetted karbad

June 7

Hvordan man opbygger en Base til en Jetted karbad

Jetted baljer skal være dækket omkring base med en træramme og beklædningen til at skjule VVS for jets. Selv om disse bøtter er sat direkte på strukturelle gulve, de ikke betragtes som færdig før en base er fuldført. Du kan opbygge en base for din jetted karbad i fire til otte timer, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af karret fra den fjerneste kant af overhæng. Måle højden af karret fra gulvet til den yderste kant udhæng og tilføje 1 tomme. Optage alle målinger på en skriveblok til fremtidige skæring reference.

•Build en 2 x 4 ramme til at dække siderne af karret. Nogle bøtter er forsænket i mellem tre vægge--i begge ender og på bageste--så du behøver kun at opbygge en ramme til forsiden. Ellers, hvis du skal vedlægge røret på alle fire sider, derefter bygge rammen i fire sektioner: front, bageste og begge ender. Skære tømmer til korrekte højde og længde, samle rammen af afstanden vertikale pigge langs gulvet og top plade 2 af 4s. Plads til lodret studs 24 inches fra hinanden. Tillægge floor og top pladerne med 3-tommer træ skruer studs.

•Sæt stud indramning omkring karret, og Vedhæft indramning i hjørnerne og på gulvet med 3-tommer træ skruer. Din indramning bør udvide lidt i karbad læbe, eller udhæng på toppen. Kontrollere indramning med en plan for at sikre, at bunden er i overensstemmelse med toppen hvor det slides bag karret læbe.

•Dæk indramning med 1/2-inch badeværelse board, placere glossy finish ud. Lægger bestyrelsen indramning med en finish sømpistol, afstand neglene 12 inches fra hinanden. Trim ud af hjørnet af beklædningen med hjørne trim. Skær trim til korrekt højde, og fastgør den med en finish sømpistol, så godt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com