Hvordan til at rense pletter på et laminatgulv

June 9

Hvordan til at rense pletter på et laminatgulv

Den beskyttende lag på et laminatgulv hjælper det modstå pletter, men i en høj trafik område som køkkenet det er bundet til at afhente steder nu og da. Du kan muligvis fjerne lettere, friske pletter med naturlige rengøringsmidler, men mere stædig steder kan kræve en kommerciel renere. Passende rengøring er et must, selv, fordi nogle fælles rensemidler og rengøring procedurer kan permanent ridse eller misfarve laminatgulve. At vide, hvordan til at rense pletter på dit laminatgulv korrekt vil hjælpe dig med at beskytte dit gulv farve og glans.

Instruktioner

•Sweep eller vakuum de farvede område. Dette fjerner snavs, der kan ridse gulvet under rengøring og efterlade streger bagefter. For fast på materiale som stearin eller tyggegummi, gnid stedet med is til at hærde det, så skrabe det ud med et stykke af stiv plast, plast kniv f.eks kreditkort.

•Dampen en mikrofiberklud eller cellulose svamp lidt i varmt vand og gnid det over steder. For at undgå iblødsætning området, gælde kun vand nok til at løfte pletten.

•Mix 1/4 kop eddike og 1/4 kop varmt vand i en spand. Dyp din moppe eller rengøring pad i løsningen og vride ud mop hoved eller pad indtil det er kun lidt fugtigt. Alternativt, hæld opløsningen i en sprayflaske og spray en lille mængde over steder. Fugtig-mop hele farvede område.

•Tag hårdere pletter med en sulfo, citrus-baserede renere. SOAP-baseret rengøringsmidler kan beskadige gulvets laminering. Påfør en lille mængde af cleaner til rengøring klud eller svamp og gnid det over for pletter.

•Applicer sprit eller nonabrasive, flydende vaskemiddel til steder mildere rengøringsmidler kan ikke fjernes. Fortyndet sprit eller vaskemiddel i en lige mængde vand, lidt dæmpe din rengøring pad i opløsningen og gnide pletterne.

•Tag off yderst stædig steder såsom maling, blæk eller tar med neglelakfjerner (acetone). Påfør en lille mængde til en hvid klud og duppe pletten. Tør området med en fugtig rengøring pad for at fjerne enhver resterende pletten og renere.

Tips & advarsler

  • Før du bruger nogen renere, spot-test det på en iøjnefaldende del af gulvet. Lad det sidde i 30 minutter, så tjek for misfarvning eller vridning.
  • Uhensigtsmæssig rengøring kan ugyldiggøre gulvets garanti. Læs garantien før valg af rengøringsmidler eller procedurer.
  • Brug aldrig slibemidler som vaskning pulver eller ståluld på et laminatgulv. Slibemidler kan permanent ridse gulvet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com