Sådan Design engelsk land haven

June 9

Sådan Design engelsk land haven

Designe en engelsk land haven er ikke svært, hvis du huske på at de er ofte ustruktureret og vises som hvis plantet af moder natur. Disse områder følger ikke amerikaniseret versioner af blomsterhaver. Høje blomster er ikke placeret bag kortere dem, de placeres tilfældigt i hele haven for at give det en afslappet, afslappet stemning. Engelsk land haven har ofte områder, hvor du kan slentre eller sidde og nyde dufte og smukke farver.

Instruktioner

•Pick området for dit engelsk have. Du kan have plads kun til en lille have eller et større område med bugtende fortove og en mægling område.

•Purchase stauder, og enårige. De mest succesrige engelske haver indeholder blomster, der blomstrer tilfældigt fra det tidlige forår indtil efteråret. Boligejer kan nyde de dejlige dufte og farver i det meste af året.

•Vælg gammeldags blomster, der ofte afbildet i engelsk land haven, såsom foxgloves, Queen Anne's lace, delphinium, lavendel, steg buske og verbena.

•Purchase blomster, der varierer i farve og højde og placere dem tilfældigt i rummet. Dette vil give dit engelsk land haven en ustruktureret udseende. Høje blomst eksempler er Lupin, Fingerbøl, delphinium og rosenbuske. Kortere blomstrende sorter er floks, lavendel og dianthus.

•Pick, duftende blomster, der tiltrækker bier, sommerfugle og kolibrier til området. Dette er ofte en af de mest tiltrækkende aspekter af en engelsk land haven. Roser, lavendel, floks og regal lily er fremragende duftende valg.

•Purchase stepping stones, brosten eller andre usædvanlige materialer til at skabe slyngede stier, hvis du har et stort areal til rådighed. En anden idé er at bruge beton til at oprette fortove at kurve i hele haven.

•Vælg passende siddepladser til meditation eller opholdsafdeling, smedejern eller træ bænke, Adirondack stole eller noget andet, der gør det muligt at sidde komfortabelt i engelsk land haven for at opsuge den fredfyldte og velduftende stemning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com