Hvordan man opbygger en bærbar tørresnor

June 12

En lang række bærbare tørresnor er tilgængelige for køb. For DIY entusiast er det muligt at udforme og skræddersy en transportabel tørresnoren til beboelsesrum og behov, det være sig til indendørs eller udendørs brug.

Instruktioner på tøj etiketter angiver nogle gange, at en beklædningsgenstand tørre sollys. I tilfælde af dårligt vejr, kan tøjet hænges på en bærbar tørresnoren rejst inde i huset, i en garage, skur eller beskyttede område væk fra elementerne.

En letvægts bærbare tørresnor kan træffes på ferier. Det er let demonteres, pakket og sat op hurtigt.

Instruktioner

•Klippe polyrope i tre lige store længder ved hjælp af Stanley kniv. Samle spidsen af hver længde af polyrope og binde som en til at danne en løkke.

•Tag, en løs ende af polyrope og binde en stram knude omkring ene ende af S-krog. Gentag trinnet for de resterende to løse ender af polyrope.

•Brug den resterende Sørensen krog til at glide gennem løkke knuden. Fastgør krogen til en sikker overhead armatur. Vedhæfte Hula Hoop til hver af de tre dinglende S kroge. Placer kroge med lige store mellemrum omkring rammen.

Hæng vask på bærbare tørresnoren. Drapere letvægts elementer som undertøj og sokker over hoop.

•Anvend en bøjle at hænge skjorter over hoop. Bruge en bøjle med klip, der Fastgør til beklædningsgenstande, såsom nederdele eller slacks, til at hænge på hoop.

Tips & advarsler

  • Købe en robust Hula Hoop til at rumme vægten af vask. Størrelse af rammen vil afhænge af tilgængelige hængende plads. Overhead Armaturet skal være stabil nok til at bære vægten af fugtig vask. Fire S-kroge kan bruges (i stedet for dig) at stabilisere og balance hængende hoop. Køb længden af polyrope alt efter hvordan lav/høj det er at blive hængt fra overhead armaturet. Hvis tørresnoren ikke er i brug, vil børn nyder at bruge Hula Hoop.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com