Spray for væggelus & lus

December 31

Spray for væggelus & lus

Væggelus og lus er parasitiske insekter, der lever af blod fra mennesker og andre pattedyr, varmblodede. Flere pesticider, hvoraf nogle kommer i en spray form, udrydde disse parasitter.

Funktion

De fleste insekticider for væggelus og lus lamme og dræbe insekter, selv om nogle forhindre vækst, destruere æg eller forlade dem ufrugtbar.

Funktioner

De mest almindelige spray for væggelus og lus optræde som en nervegas. Når spray kommer i kontakt med insekterne, afbryder det de signaler, der rejser mellem hjernen og kroppen, hindrer dyrets evne til at trække vejret og i sidste ende dræbe den.

Typer

De to mest almindelige typer af insekticid effektiv på både væggelus og lus er pyrethrin og permethrin. Disse insekticider kan være naturligt eller kunstigt fremstillet.

Overvejelser

En række andre kommercielt tilgængelige insekticider kan dræbe væggelus, herunder lambda-cyhalothrin og deltamethrin, som begge kom i spray form.

Advarsel

De fleste insekticider indeholder giftige ingredienser, der udgør problemer ved indånding eller indtagelse. Hvis behandling af hovedlus, bruge pyrethrin og permethrin i form af en shampoo, ikke en spray.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com