Husholdningernes ammoniak vs kommercielle ammoniak

June 13

Husholdningernes ammoniak vs kommercielle ammoniak

Kommercielle ammoniak har et utal af anvendelser uden for realm af husholdningernes ammoniak. Det omhandler oprettelsen af nitrogenforbindelser, har anvendelser i tekstil branchen og bruges i gødning og gæring. Salmiakspiritus er en fortyndet form af det kemiske stof, gør en effektiv husstand renere.

Forskellige faktor

De mest forskellige faktor mellem disse to forskellige former for ammoniak er spørgsmålet om styrke. Ammoniak er en brint og kvælstof, der i ren form, er en gas. Kommercielle ammoniak kaldes vandfri ammoniak, at bemærke manglen vand i den løsning, at reducere fortynding. Husstandenes forbrug af ammoniak er overvejende involveret med hjem rengøring og desinfektion. Salmiakspiritus er kun 10 procent ammoniak. De resterende 90% er vand. På grund af styrken er salmiakspiritus især nyttig i gulv rengøring, vindue rengøring og som et affedtningsmiddel. Kommercielle ammoniak, vandfri ammoniak, er et gennemsnit på 99,95% ren ammoniak, og det vises enten som en gas eller flydende.

Kommerciel brug

Ammoniak er en fremherskende form for gødning og bruges i en stor mængde af blandet gødning produkter. Selvom ammoniak er giftige og ætsende, konvertere planter kemikaliet i kvælstof, øge plantens sundhed. Svovlsyre er et biprodukt af afbrænding af fossile brændstoffer. Som vandfri ammoniak kan komme på gas form, er det brugt i konvertering af svovlsyre oxid til ammonium sulfat, en fælles gødning. Salmiakspiritus kan ikke anvendes som gødning, eller vil det konvertere farlige gasser som svovlsyre oxid.

Tekstiler

Kommercielle ammoniak har en rolle i tekstilproduktion, især i forarbejdning af uld-baseret tøj. Flydende ammoniak, stadig uden tilstedeværelse af vand, der bruges til at behandle uld for at øge dens varme fastholdelse egenskaber.

Advarsler

Begge former for ammoniak er giftigt for mennesker; kommercielle ammoniak er langt farligere end fortyndet form. Fælles sundhedsmæssige problemer for begge formularer omfatter lungeskade, opkastning, tab af lugtesans, hovedpine og brændende øjne, fører til permanent øjenskade i nogle lejligheder. Bland ikke blegemiddel og ammoniak; blandingen skaber skadelige dampe, der kan være dødbringende. Salmiakspiritus er langt mindre giftige for lungerne som dens renhed er en anslået 89 procent mindre end kommercielle, vandfri ammoniak.

Advarsler


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com