DIY Cedar espalier

June 13

Cedar er ideel til opbygning af en have espalier. Det er et blødt træ, så det er lettere og nemmere at bruge på byggeprojekter. Cedar også frastøder insekter så de planter, der vokser omkring at espalier vil være sikker fra bugs, spiser haven vegetation.

Enkle Design

Gitter design spænder fra grundlæggende til indviklede. Valget af espalier afhænger af sværhedsgraden og hvad slags ser du ønsker til din udendørs rum.

Den enkleste espalier er en op og ned stativ design. Tag tre dele af tyndt skåret cedertræ den samme længde og plante dem i jorden. Bruge to plante gitre til at slutte sig til de tre stakes sammen. Et gitter vil gå i toppen og den anden vil være i midten. Deltag indsatserne til cedertræ med twist ties. Anlægget under espalier vil vokse og twist gennem disse anlæg gitre.

Fan espalier

Fan espalier er ofte placeret langs hegn eller på siden af et hus. Cedar vil give fan espalier et klassisk look.Brug en 2 "X 6" stykke af cedertræ strippet i syv våben. Slutte sig til disse våben sammen med tape og bore et 7/16-in. hul gennem top og center af træ. Bor en mere hul mellem det øverste hul og centrum.

Form spredere af forskellige længder til at gå gennem hullerne. Top sprederen vil være den længste og vil falde i størrelse går ned. Skåret i træ spredere til længde og facet dem så de har en ottekantet form.

Tilføj våbenskjold pins gennem hullerne i armene og vedhæfte sprederne. Brug afstandsklodser på hver arm for at sikre de er lige lange, når sprederne er knyttet.

Væg espalier

Denne slags gitter er let at opbygge og boligejer at tilføje sin egen personlighed. Tænke udklædning med unikke træ udskæringer eller bygge en plantekasse til bunden.

En væg espalier er almindeligt forekommende mod et hus, garage, skur eller endda et hegn. Begynde med espalier ramme af espalier; skåret ud to cedar planker til bunden og toppen af tremmer, og to mere til siderne. Sørg for, at de øverste og nederste planker og side planker er den samme længde.

Beslutte hvor mange skinner du ønsker for espalier. Skære skinnerne til længde og søm dem vandret til siderne af espalier. Skåret ud de opretstående stykker af den espalier, der vil blive naglet, vinkelret, til skinnerne. Installere stolper af samme længde eller forskyde dem til et mere interessant. Overveje at skære tips på toppen af stolper til et stakit look.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com