Hvordan vasker jeg mit loft, hvis det er svedig?

June 14

Hvordan vasker jeg mit loft, hvis det er svedig?

Caps beholde vores hoveder og øjne skygge fra solen samt hjælpe os vise vores holdånd. Hvis du har slidt din favorit cap så mange gange du har mistet optælling, resultatet kan være svedige, ildelugtende og beskidt ud. Kombinationen af døde hudceller dønninger, sved og dens ledsagende lugt-forårsager bakterier skal fjernes med regelmæssig vask til at holde din cap ren og opretholde god hygiejne.

Instruktioner

•Sæt din sved-farvede cap på et rent håndklæde. Fugt en ren svamp med ufortyndet eddike. Svamp sved pletter med eddike til at løsne og løfte pletter. Skyl svamp med vand før anvendelse mere eddike og fortsætter til svamp fælles landbrugspolitik i et par minutter længere.

•Forbered en løsning lavet med enzym pletfjerner og vand i en spand. Brug forholdet mellem pletfjerner til vand foreslog på emballagen. Nyd din cap i opløsningen i mindst 30 minutter eller så længe natten over for alvorlige sved pletter. Enzymer nedbryder proteinerne i sved, hvilket gør det nemmere at fjerne pletter.

•Tag din cap fra enzymet løsning. Placer fælles landbrugspolitik på den øverste hylde i opvaskemaskinen; Læg ikke alle retter i opvaskemaskine sammen med fælles landbrugspolitik. Tilføj opvaskemaskine vaskemiddel som normale og fylde skyl agent reservoir med hvid eddike til at opfriske og deodorize fælles landbrugspolitik.

•Køre den opvaskemaskine på en regelmæssig cyklus. Fjern hætten fra opvaskemaskinen og lægge den på et rent håndklæde, ud af direkte sollys. Hvis det er nødvendigt, placere en softball under fælles landbrugspolitik til at hjælpe med at holde sin form, mens det tørrer. Give fælles landbrugspolitik til luft tørre helt.

Tips & advarsler

  • Vask canvas sneakers i opvaskemaskinen, også.
  • Behandle en meget beskidt og svedig baseball cap af gennemvædning det i ufortyndet eddike i 30 minutter før du flytter ind på enzymet løsning.
  • Undgå at vaske fælles landbrugspolitik i vask maskinen eller tørre det i tørretumbleren. Begge kan resultere i en misdannet og indskrumpet cap.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com