Hvad er de tre typer af lodning?

June 15

Lodning, svarende til svejsning, er processen med bonding stykker metal sammen. Du kan gøre dette ved at placere en separat legering, kaldet lodde, mellem dele skal limes. Du så varme lodde indtil det smelter. Da lodde køler, det hærder og danner et bånd mellem metalstykker. I modsætning til svejsning smeltet metal bliver bundet sammen ikke; kun lodde smelter for at skabe en obligation. Der er tre grundlæggende klassifikationer af lodning.

Blødlodning

Soft-lodning processen er fælles i elektronik og VVS industrier. De bruger denne metode til at oprette elektriske forbindelser og bond elektroniske komponenter på printkort. Blødlodning er også en teknik, der slutter kobber rør og stik. Loddemetal, der anvendes i forbindelse med soft-lodning for elektronik er ofte lavet af en blanding af tin og andre typer af metal. At sikre en stram fit når limning VVS, tilføje en syre substans, kaldet flux, for at lodde anvendes til at fastgøre rør. Du kan generelt gøre blødlodning af varme en loddekolbe af el eller gas. Denne metode til lodning skaber en metal bånd, der er svagere i forhold til andre teknikker.

Hårde lodning

Hårde lodning skaber en stærkere bånd i forhold til blødlodning og indebærer højere temperaturer til at smelte lodde materiale. Dette materiale er normalt messing eller sølv og kræver brug af en blæselampe til at smelte. Metallet bliver bundet, kender som uædle metaller, er opvarmet til et punkt hvor messing eller sølv loddetin smelter, at skabe en stærk fælles, da det køler. I nogle tilfælde, når nogen bruger sølv som Loddemetal materiale, kan skrap lodning betegnes som sølv lodning. Selv om sølv smelter ved en lavere temperatur, sammenlignet med messing, er det dyrere. Brug hårdt lodning med sølv lodde når den tiltræder stykker af kobber, messing og sølv.

Hårdlodning

Lodning indebærer brug af en lodde materiale, der smelter ved en højere temperatur, sammenlignet med blødt og hårdt lodning. Lodning er lig skrap lodning fordi stykker af metal bliver bundet sammen er opvarmet, men ikke smeltet under limning proces. Når du har de uædle metaller opvarmet, sted lodde materiale, kaldet lodning tilsatsmateriale, mellem overfladerne og straks smeltet. Smeltet fyldstof materiale obligationer fugen mellem de uædle metaller gennem en proces kaldet kapillaritet.

Typer af lodning udstyr

Bruge en loddekolbe til indviklede lodning af elektroniske dele og printkort. Jern er designet med en endestykke, formet som en blyant. Mens lodning, denne endestykke bliver varmt og smelter lodde. En lodning pistol er en større enhed med et håndtag, der bruges til at greb enheden. Lodning kanoner har en større tip sammenlignet med et strygejern, og er designet til limning større ting sammen. Brug en lodning fakkel for projekter, der kræver større mængder af varme til at smelte limning materiale. Lodning med en fakkel er fælles, når limning kobber og andre typer af røret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com