Stål hegn dele

June 19

Stål hegn dele

Stål hegn interval mellem kæde-link hegn og stål hegn med lodret og laterale tværbjælker, der har været svejset sammen for at skabe et mere solidt hegnet linje. En håndfuld af dele er nødvendige for at gøre disse stål hegn stå solidt på deres egen, og gates er også nødvendigt at tillade folk at indtaste og afslutte med lethed.

Line jernbane klemmer

Line jernbane klemmer forbinde de metalstænger, som skaber rammerne for en kæde-link hegn. Disse metalstænger køre omkring ydersiden af den kæde-link hegn, samt løber lodret og vandret langs kæde link for at hegnet stå solidt. Disse linje jernbane klemmer er boltet sammen på fire sider, at skabe en solid ramme for resten af stål hegnet.

Stål kuppel Caps

Rør, der udgør rammen om en stål kæde-link hegnet ofte er åben på toppen og kræver et cover til at opbevare regnvand fra akkumulere inde i dem eller insekter i at bruge dem til deres reder. Disse stål hætter sælges i en række størrelser beregnet til at passe størrelsen af stålrør ramme.

Hængsler

På gates for stål hegn, hængsler er nødvendige for at tillade en sektion af gate til at åbne og lukke let. Disse hængsler er lavet af stål, så de ikke rust eller korroderer over tid og fortsætte med at åbne og lukke uden modstand. Afhængig af udformningen af den stål hegn, er hængslerne designet som fælles flade dør hængsler eller hængsler at klemme omkring rammen i indgangen og rammen af hegnet, forbinder to af bolte, der tillader hver side af klemmen til at svinge frem og tilbage.

Spænding barer

Spænding barer er ofte løber diagonalt på tværs af en firkantet rustfrit stål hegn frame til at give kæde link tilføjet styrke. Disse spændinger barer er ofte lavet af solid galvaniseret stål og er tung og tyk til deres størrelse. Knytte disse til stålramme af hegnet med ståltråd eller små skruer eller bolte.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com